ultrapache80
Üye
Arkadaşlar malum artık günde 6 saat olarak okulda kalıyoruz. Ben bir okula sevk alarak gitmediğimde eskisi gibi mi ek dersim kesilecek yoksa 6 saat mi kesilecek yani branş öğretmenleri gibi...
bt rehber öğretmenin ek dersi 4 3 4 3 4 şeklinde yazılır ve rapor alarak gelmediği gün hangisiyse 3 yada 4 saat kesilir. Aynen hocamın dediği gibi 16. madde gereği. Direk şunu söyleyin idarecinize, müdür yardımcısıyla aynı eklders yönetmeliğine tabisiniz. M. yardımcısından nasıl kesiliyorsa sizden de öyle kesmeleri gerekir.dirty_y' Alıntı:ben inceledim ve cevap olarak pazartesi den cuma ya sırası ile 43434 şeklinde ek ders yazılıyor arkadaşlar. yani idareci ve rehber öğretmen gibi. gelmediğiniz gün pazartesi ise 4 salı ise 3 çarşamba ise 4 perşembe ise 3 cuma 4 saat kesilir. öyle 6 saat kseilme falan yok. idareciniz ekders yönetmeliğinin bizi ilgilendiren dolaulı yoldan kendisini ilgilendiren 16. maddeyi okutun. görevlendirmede ek ders yönetmeliğinin 16. maddesine göre ücretlendirme yapılır diyor.