Ek Ders sorunu bt rehber öğretmeni.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aries32
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

aries32

Site Gezgini
eş durumu branş değişikliğinden tasarıma geçmek zorunda olanlardanım. bu dönem bt rehberliği görevime başka bir lisede başladım. kadromun bulunduğu okulumda 13 saat dersim vardı. müdür bey öğretmen yokluğunu mazaret göstererek ders programını değiştirmeyelim hocam dedi resim falanda giriyorum yani şuanda. şimdi ders programım şöyle pazartesi full salı öğleden sonra ve çarşamba full kendi okulumdayım salı sabah perşembe ve cuma bt rehberliği için başka bi okula gidiyorum. geçende 2 gün mazaret izni aldım pazartesi ve salı günü okula gitmedim müdürüm ek dersimi 4 + 3 =7 saat mi azaltmalı yoksa direk 7+6=13 saat mi azaltmalı. müdür bey sen öğretmensin diğer öğretmenlerden kestiğimiz gibi keserim dior bende dedim hocam benim görevlendirmem var rehber öğretmen yani müdür yardımcısı gibi kesilmeli diorum bu durumda kaç saat ek dersim gitmeli bilen arkadaşlardan yorum bekliyorum arkdaşlar.

hocam müdür beye bu durumu anlatabilmem için bir dayanağım olması lazım bende biliyorum ama anlatamıyorum anlamıyor. şimdi ben ekstradan resim hatta din kültürüne giriyorum birde ek dersimi derse girmiyorum diye fazladan kesiyor asıl bu durum zoruma gidiyor dersler aksamasın diye kabul ettim şimdide o derslere girmedin keserim dior

Hocam formatorluk btr oldu ama ek ders yönetmeliğinde degisiklik olmadı. Ek ders yonetmeligindeki bizimle ilgili maddeleri göstermeniz yeterlidir.

Formatörlük görevlendirmesi olduktan sonra ek ders onayı alınır memden hocam..orda da yazar nasıl olacağı..müdürün bunu bilmesi lazım..

o onayı müdür yardımcısına sorun o arşive kaldırmıştır. ya da memur varsa ona sorun.

eğer ki 4+3 den fazla kesecek olursa dilekçe ile sorun.
BT Rehber öğretmeniyim ek dersim ;
ilgili yazıda belirtildiği üzere
"...Millî Egitim Bakanlığı
Yönetici ve Ögretmenlerinin Ders ve Ek Ders Saatlerine ilişkin Karar’ın 16. Maddesi
hükmü geregince ek ders ücretleri kadrolarının bulundugu okul/kurum tarafndan ödenecek..."

şeklinde hesaplanmalı diyerek dilekçe ile sorun.

aries32' Alıntı:
hocam müdür beye bu durumu anlatabilmem için bir dayanağım olması lazım bende biliyorum ama anlatamıyorum anlamıyor. şimdi ben ekstradan resim hatta din kültürüne giriyorum birde ek dersimi derse girmiyorum diye fazladan kesiyor asıl bu durum zoruma gidiyor dersler aksamasın diye kabul ettim şimdide o derslere girmedin keserim dior

siz girmeseydiniz alan öğretmenlerinden bulunurdu, aksamazdı dersler. iyilik ettiğinizi düşünürken çocuklara ve kendinize aslında kötülük ediyorsunuz. din kültürünün ve resimin alan öğretmenleri girsin derslere siz onlardan daha başarılı olamazsınız. alan dışı dersler normunuzada sayılmaz size hiçbir faydası yoktur bunların.

aries32' Alıntı:
eş durumu branş değişikliğinden tasarıma geçmek zorunda olanlardanım. bu dönem bt rehberliği görevime başka bir lisede başladım. kadromun bulunduğu okulumda 13 saat dersim vardı. müdür bey öğretmen yokluğunu mazaret göstererek ders programını değiştirmeyelim hocam dedi resim falanda giriyorum yani şuanda. şimdi ders programım şöyle pazartesi full salı öğleden sonra ve çarşamba full kendi okulumdayım salı sabah perşembe ve cuma bt rehberliği için başka bi okula gidiyorum. geçende 2 gün mazaret izni aldım pazartesi ve salı günü okula gitmedim müdürüm ek dersimi 4 + 3 =7 saat mi azaltmalı yoksa direk 7+6=13 saat mi azaltmalı. müdür bey sen öğretmensin diğer öğretmenlerden kestiğimiz gibi keserim dior bende dedim hocam benim görevlendirmem var rehber öğretmen yani müdür yardımcısı gibi kesilmeli diorum bu durumda kaç saat ek dersim gitmeli bilen arkadaşlardan yorum bekliyorum arkdaşlar.

Hocam isterseniz bir inceleyin. Cevabınız Bakanlık resmi yazısı ile burada var.

http://www.bilgisayarbilisim.net/me...-ucreti-hakkinda-bakanlik-cevabi-t107826.html

Geri