Ek Ders Sorunu

Kodla Büyü

Ares_67

Site Gezgini
Arkadaşlar afyon-dinarda btr ek dersleri verilmiyor. Adamlar okulunda dersin ne kadarsa onu veririz diyorlar. Eğer böyle olucaksa biz niye görevlendirildik. dersi olmayıp ta liselere giden adamlar boşuna çalışıyor o zaman. Adamlar anlamıyor

selocan_67' Alıntı:
Arkadaşlar afyon-dinarda btr ek dersleri verilmiyor. Adamlar okulunda dersin ne kadarsa onu veririz diyorlar. Eğer böyle olucaksa biz niye görevlendirildik. dersi olmayıp ta liselere giden adamlar boşuna çalışıyor o zaman. Adamlar anlamıyor
görevlendirmeniz valilik oluruyla yapılıp okulunuza görevlendirme yazısı geldi mi hocam?buna rağmen vermem diyorlarsa dilekçe yazıp hiyerarşiyi gözeterek ellerine kadar ulaşmasını sağlayınız.daha da gereğini yapmazlarsa il memde bu işten sorumlu insanlarla(e-bitefo,şube müdürü vb.)irtibata geçiniz :verymad:

hocam görevlendirme yazım çok oldu geleli. Adam diyorki ders varsa veririz :verymad: gideceğim ilçeye soracam bu gün. Sanki parayı kendisi veriyor :verymad:

ver dilekçe.verilmeyenek ders için tazminat davası bile açarsın.nereden bulurlar bunları anlamadım....

hocam valilik oluru yazın varsa her türlü alırsın. başka bir okula görevlendirildiysen görevlendirildiğin okulun müdüründen puantaj iste. o puantajı kadron olduğu okula götürürsün eşek gibi vermek zorunda kalır.
ders harici başka okula kafa bulmaya gidiyoruz sanki adama bak ya. :puhaha:

selocan_67' Alıntı:
hocam görevlendirme yazım çok oldu geleli. Adam diyorki ders varsa veririz :verymad: gideceğim ilçeye soracam bu gün. Sanki parayı kendisi veriyor :verymad:

bu diyen aldığı ekdersin tamamını derse girerek mi alıyormuş?

olurların altında ekders ücreti kadrosunun bulunduğu okulca ödenir yazmıyormu hocam.bzim ilde öyle yazıyor

hocam olura bakmadım ben ama genellikle öyledir. başka okula bt rehber olarak değil ders tamamlama olarak gitseniz bile , yada tamamen başka okula görevlendirilseniz bile ek dersiniz kadronuzun olduğu okuldan yapılır.

Geri