ek ders

Kodla Büyü

atas27

Üye
ben formatör olarak görevlendirdiler meslek lisesinde. ben teknik öğretmenim benim ek dersimde btrciler gibi +18 mi olacak yoksa farklı mı olacak yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar. şimdiden teşekkürler

atas27' Alıntı:
ben formatör olarak görevlendirdiler meslek lisesinde. ben teknik öğretmenim benim ek dersimde btrciler gibi +18 mi olacak yoksa farklı mı olacak yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar. şimdiden teşekkürler

Meslek lisesine btr ilk defa duydum

Evet 18 saat... ortaokuldami ogetmensiniz.. meslktedemogretmn olsaniz ekdersiniz 18 saat olr

Bilişim Bölümü bulunan Meslek Liselerine BTR görevlendirmesi yapılmaz. Ayrıca nereye görevlendirilirse görevlendirilsin BTR'nin ekdersi 18 saattir.

Burada bir terslik var. Görevlendirmeyi yapan neye göre yapmış (sakın yanlış anlamayın ama) kabul eden arkadaş nasıl kabul etmiş anlamadım.

Anlaşılan ezbere iş yapılmış.

meslek liselerinde okulun web sitesi, bakım onarım gibi işlemleri şeflik kadroları takip eder. anlaşılan sizi görevlendirenlerin şef nedir, nasıl yenilir, yanında ne iyi gider gibi sorulara ilginç cevapları var.

okul düz liseymiş bu sene meslek lisesine çevirmişler tek bilgisayar öğretmeni benim bende bu sene atandım

Geri