:+1:duyu81' Alıntı:Hocam paraya göre değişir 1 TL eksik hesaplama 3 kırbaç normalde...
uhaha:duyu81' Alıntı:Hocam paraya göre değişir 1 TL eksik hesaplama 3 kırbaç normalde...
İdaren art niyetli ise dilekçe yazıp bir üst kuruma verirsen zaten hak ettiği cezayı alacaktır hocamSİRE' Alıntı:Hocalarım yönetmelikte geçen,idarenin ek dersi eksik hesaplama konusundaki disiplin cezası metnini bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz acaba?
Evet vardı diye hatırlıyorum. Bu arada size deği;l ilgilenen, yardımsever arkadaşlaradır benim sorularım.duyu81' Alıntı:Hayır yani öyle bir yönetmelik olduğundan o kadar emin konuşuyorki sonra kendisi de bulamıyor bize soruyor :mrgreen:
SİRE' Alıntı:Evet vardı diye hatırlıyorum. Bu arada size deği;l ilgilenen, yardımsever arkadaşlaradır benim sorularım.duyu81' Alıntı:Hayır yani öyle bir yönetmelik olduğundan o kadar emin konuşuyorki sonra kendisi de bulamıyor bize soruyor :mrgreen:
cumhurtorun' Alıntı:@duyu81, uzun zamandır forumu ayrıntılı bir şekilde takip etmiyorum. özlemişim seni
hoş geldiniz duyu81 hocam.duyu81' Alıntı:cumhurtorun' Alıntı:@duyu81, uzun zamandır forumu ayrıntılı bir şekilde takip etmiyorum. özlemişim seni
bilmukabele
:++: kardeşim ...eyvallah