Ek dersi eksik hesaplama cezası(?)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SİRE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

SİRE

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Hocalarım yönetmelikte geçen,idarenin ek dersi eksik hesaplama konusundaki disiplin cezası metnini bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz acaba?

Hayır yani öyle bir yönetmelik olduğundan o kadar emin konuşuyorki sonra kendisi de bulamıyor bize soruyor :mrgreen:

hoca çok ciddi bir cezası yok çooooooooooooooooook üstüne giderseniz idarecinizde çoooooooooooooook enayiyse belki uyarı verilir.
tam uyarıyı aldığında sehven yazısı çıkartır ek dersleriniz hesaplanır esas film ondan sonra kopar sizin için. ne yapsanız göze batar yani.

SİRE' Alıntı:
Hocalarım yönetmelikte geçen,idarenin ek dersi eksik hesaplama konusundaki disiplin cezası metnini bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz acaba?
İdaren art niyetli ise dilekçe yazıp bir üst kuruma verirsen zaten hak ettiği cezayı alacaktır hocam

Eğer mağdur olan sizseniz..Dilekçeyle okul müdürlüğüne başvurusunuz .Gerçekten eksik hesaplandıysa 1 ay sonrasının ücretine ilave edilir .

Bununla ilgili yönetmelik yok..Ancak ,pek çok kişinin ek dersi eksik hesaplanıyorsa ancak o zaman ,görevi ihmalden uyarı alır ,veya kınama

duyu81' Alıntı:
Hayır yani öyle bir yönetmelik olduğundan o kadar emin konuşuyorki sonra kendisi de bulamıyor bize soruyor :mrgreen:
Evet vardı diye hatırlıyorum. Bu arada size deği;l ilgilenen, yardımsever arkadaşlaradır benim sorularım.

SİRE' Alıntı:
duyu81' Alıntı:
Evet vardı diye hatırlıyorum. Bu arada size deği;l ilgilenen, yardımsever arkadaşlaradır benim sorularım.

benim verdiğim cevap öyle bir yönetmeliğin olmadığını net bir şekilde ortaya çıkarıyor zaten...bende yardım severim bana niye teşekkür etmiyorsun :(

Hatalı hesaplandığında, mağdur olan kişi bu konuda uyarır. Bir sonraki ay idare sehven hata olduğunu yazıp, eksik olan ücretinizi öder. İş hallolmuş olur.
Eğer uyarıya rağmen durumu düzeltmezse bu durumda yazılı dilekçe verilir. Yine olmazsa bir üste şikayet edilip, görevi kötüye kullanmadan ceza alabilir. Ancak çoğu zaman iş bu noktaya gelmez.

duyu81' Alıntı:
cumhurtorun' Alıntı:
@duyu81, uzun zamandır forumu ayrıntılı bir şekilde takip etmiyorum. özlemişim seni :)

bilmukabele
:++: kardeşim ...eyvallah
hoş geldiniz duyu81 hocam.
sizi yine buralarda görebilmek ne güzel...
mesajlarınızdan mahrum etmeyin bizleri!...

Geri