EK DERSLE İLGİLİ BİR SORUM VAR

Kodla Büyü

m.arslan

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar eşim haftada 15 saat derse giriyor sınıfı var haftalık 2 saat ekders alıyor birde 1 saat planlamadan alıyor haftalık 3 saat ek dersi var 3 haftada 3*3=9 saat ekders verilmesi gerekirken okul müdürü aylık hesap yaparak maaş karşılığı girmesi gereken 15*4=60 eder, 1 saat rehberliği var toplam 16 saat dersi var 16*4=64 aylık ders eder 64-60=4 saat ekders alır demiş doğrumudur? yani ekders rapor alınca haftalık mı hesaplanır yoksa aylık mı?

hocam benim 17 saat dersim var 3 gün gidiyorum mart ayında 1 haftalık rapor aldım sadece o haftanın ekdersi kesildi.

hocam haftalık kesileceğine dair yazı veya yönetmelik varsa elinizde paylaşabilir misiniz acil lazımda

O müdür nasıl müdür olmuş, hayret doğrusu.
Ek dersler haftalık hesaplanır. Ek ders yönetmeliği incelenirse bunun böyle olduğu bulunur. İlçe MEM'e sorsun o müdür de oradakiler biraz gülsünler.

hocam ek ders yönetmeliğini açıp ikinci bölüm ü okursa hepsinde "haftada" ibaresi var aylık 60 saate girmesi lazım yazmıyo
o müdürün mantığıyla 4 ay doğum iznine ayrılan bayan öğretmen 1 dönem sırf maaş karşılığı için çalışması lazım :-1:

Geri