ÖĞRETMENLERİN HAFTA SONU VE HAFTA İÇİ KURS ÜCRETLERİ İKİ KATINA ÇIKTI!
http://www.kamudanhaber.com/meb/ogretme ... 90489.html
http://www.kamudanhaber.com/meb/ogretme ... 90489.html
MADDE 9- 14/7/1965 tarihli ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 176 ncı maddesinin ikinci fıkrası aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.paradox99' Alıntı:Kemal bizi de etkiliyor mu ki bu iş?
kgunduz' Alıntı:inşAllah olur. Veriyorum evet hafta içi 5'ten sonra.
egunay' Alıntı:http://mevzuat.meb.gov.tr/html/orgundestek_1/orgundestek_1.html
Sadece bu yönergeye göre açılan kurslar için 2 kat ek ders ödenecektir.
Halkeğitimde açılan kurs ilgili yönerge kapsamında açılırsa kapsar sadece. Aksi durumda kapsamaz. Kurs onayı ilgili yönergeye göre alınmalı!kgunduz' Alıntı:egunay' Alıntı:http://mevzuat.meb.gov.tr/html/orgundestek_1/orgundestek_1.html
Sadece bu yönergeye göre açılan kurslar için 2 kat ek ders ödenecektir.
halk eğitim içinde açılan kurslarıda kapsıyor
kgunduz' Alıntı:inşAllah olur. Veriyorum evet hafta içi 5'ten sonra.
kgunduz' Alıntı:MADDE 9- 14/7/1965 tarihli ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 176 ncı maddesinin ikinci fıkrası aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.paradox99' Alıntı:Kemal bizi de etkiliyor mu ki bu iş?
“Bu ücretler, özel eğitime muhtaç öğrencilerin eğitim ve öğretim gördüğü kurumlarda görevli öğretmen ve yöneticiler ile bu öğrencilere yönelik olarak açılan özel sınıf öğretmenlerine ve cezaevlerinde görevli öğretmenlere %25, Millî Eğitim Bakanlığı Örgün ve Yaygın Eğitimi Destekleme ve Yetiştirme Kursları Yönergesi kapsamında görev alan yönetici ve öğretmenlere %100 fazlasıyla ödenir.”
şu kalın yazıdaki yönerge zaten halk eğitimleride kapsıyor zaten yaygın eğitim kurumu halk eğitim açılan hafta sonu ve akşam 17'ten sonra açılan kurslarıda kapsıyor zaten onların yönetmeliği bu.
denir.- Kurslarda hangi sınıflardaki öğrenciler faydalanacaktır?
Resmî ortaokul, imam hatip ortaokulu 5,6,7 ve 8. sınıfa devam eden öğrenciler ile
ortaöğretim kurumlarına devam eden ve mezun olan öğrenciler kurslardan
faydalanacaktır.
5- Halk eğitimi merkezlerinde hangi kurslar verilecektir?
Halk eğitimi merkezi müdürlükleri ortaöğretim kurumlarından mezun olanlara kurs
açacaklardır. (Yönerge 5/2 maddesi) Her kademedeki ara sınıflara ve ortaokullara yönelik
kurslar halk eğitim merkezlerinde açılmayacaktır
6- Kurslar hangi derslerden açılacak?
Ortaokul/imam hatip ortaokulu ve ortaöğretim kurumları haftalık ders çizelgesinde
bulunan derslerden veli ve öğrenci talebine göre açılacaktır
biltek01' Alıntı:Daha dün devlet ödeyemez başlığı altında sevinenler, şimdide işine geldiği için zammı verin diyorlar, gidip biraz kumda oynayın. Gezi, 17 aralık darbe girişimleri olmasa idi patates muhabbeti yapmanza gerek kalmazdı.
Bu arada patatesciler size iyi bir haberim var, pazarda 2 TL idi, yiyin bol bol
aynenbadi' Alıntı:nisan 15 den sonra vereceğimiz kursları 2 kat alacağız
haftaiçi ver sen de kardeşim? hafta için haftalık 8 saat kursum var ne yani sen sırf haftasonu geliosun diye sadece sen mi 2 kat alacaktın? bizde akşama kadar bekliyoruz nerde adalet?ronn' Alıntı:hafta sonu bir gün 7 saat ders veren bizim hafta içi 5 gün gelip aldığımız ekderse eşdeğer ücret alacak. Gelde adalet ara bu işten
Maaş karşılığı olayı olmayıncaronn' Alıntı:anlamamışsın ki ne dediğimi kardeş gayet de basit bişe yazdım. Bu kursu veren kişilere baya kıyak oldu diyorum. Sen mesela haftada 8 saat veriyosun ayda 32 saat zamlı haliyle çarparsan haftada 30 saat derse giren bir öğretmenin aldığı ekdersi sen haftada 8 saat girerek alacaksın aşağı yukarı. Helali hoş olsun yinede
Kafanı yorma.BAYSUKRU' Alıntı:Arkadaşlar okulumuzda tam gün tam yıl kapsamında verdiğimiz bilgisayar işletmenliği kursları bu kapsama dahil oluyor mu?
biltek01' Alıntı:Daha dün devlet ödeyemez başlığı altında sevinenler, şimdide işine geldiği için zammı verin diyorlar, gidip biraz kumda oynayın. Gezi, 17 aralık darbe girişimleri olmasa idi patates muhabbeti yapmanza gerek kalmazdı.
Bu arada patatesciler size iyi bir haberim var, pazarda 2 TL idi, yiyin bol bol