Ek Göstergenin Gösterilmemesi

Kodla Büyü

__AtmacA__

Site Gezgini
Ben 2011 yılında göreve başladım.
11 ay boyunca ek göstergemin maaşıma yansıtılmadığını fark ettim.
Yeni geriye dönük eksik yatırılan ücretimi alabilmek için bir dilekçe yazmayı düşünüyorum.

1) Bu şekilde bi talepte bulunabilir miyim?

2) Bulunabilirsem geriye dönük ödememi faiziyle mi geri verirler.

Önce internetten bu yılın tüm bodrolarına bak, sonra bankanda geçmişe yönelik arama yap...
Eğer yinede yoksa okul müdürlüğüne dilekçe yaz.. onlar halleder yada halletmek zorundalar... Eğer hata yoksa dahi cevap verirler..

Bordrolar ve atama kararım hazır, dilekçeye ekledim onları. Başka bi şey lazım değildir heralde.

Geriye dönük ödemek zorundalar diyosunuz sanırım.

Peki bu faiziyle mi öderler. Sanırım işin içine faiz girince yöneticilerin canını sıkıyorlarmış biraz.

Hocam eğer alacağınız varsa ödemek zorundalar ama asla asla faiz olmaz... Devlet parasal açıdan memurunun maaşını hesaplayabildiğini ve düzenli kontrol ettiğini kabul eder ki sadece alacağında faiz uygular hatta yanlış yatan alakan olmayan paradan bile...

Arkadaşlar bu konuyla ilgili dilekçe ile okula baş vurdum kaydettirdim deftere ama bana cevap yazmadılar. Şimdiki süreç ne olmalıdır, bilen arkadaşlar üşenmeden cevap verebilirlerse sevinirim.

Hocam ek gösterge Benim bildiğim 4 düdüştüğünde verilir. Ben bu sene düştüm yeni fark aldım.

Geri