Ek iş ile ilgili bir soru

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tanes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

tanes

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar bir çoğumuz web sitesi tasarımı yaparak ek iş yapıyor, bu yüzden burada sormak istedim. Telefon malzemeleri (kılıf, ekran koruyucu,v.s) satan dükkan sahibi bir arkadaş dükkanı için web sitesi hazırlattığını fakat hazırlayan kişinin resimlere karışmadığını söyledi, ve bu işi yapmamı teklif etti. Dükkanda 2500'e yakın ürün var, her birinin 2-3-4 resmi çekilip, dükkanın logosu resime gömüldükten sonra siteye eklenecek, yani yaklaşık 7000-9000 arası resimden bahsediyoruz. Sizce bu iş için ne kadar para teklif etmeliyim? Bu arada sanırım bu resimler swf şeklinde eklenir, henüz orasını düşünmedim...

İstenecek ücret = Kaç saat vaktinizi alacağı * Bir saatinizin ne kadar değer ettiği :)

Fotoğraflar sadece çekim mi yoksa temizlenip araka plandan arınmasıda var mı ?

omd' Alıntı:
İstenecek ücret = Kaç saat vaktinizi alacağı * Bir saatinizin ne kadar değer ettiği :)
:+1:
Hocam deneme amaçlı bir 50 tane kadar yapın. Ne kadar zamanınızı alacak ? Logoyu gömmek kolay da asp-php hocamızın dediği gibi arka plandan ayırma temizleme işlemleri de yapılacaksa epey zamanınızı alacaktır. Harcayacağınız zamana değecek bir fiyat teklif edin.

web sayfasını yaptığım bir firma 350 kalem ürün girişi yapmamı istedi. Tüm ürünler excel formatında tek dosya içinde kategori edilmiş ve her ürün için 2-3 fotoğraf vardı. Fotolar hazır ve temizlenmiş geldi. Siteyi joomla ile ürün girişini ise wm bileşeni ile yaptım.
1 ürün eklenmesi 1 dk aldı. 350 ürün = 350 dk = 5 saat ort dedim. 250 tl sadece ürünler için almıştım. Geçen yıl

Arka plan temizlenmeyecek şekilde fotoğrafları çekmeye çalışacağım, beyaz ya da siyah zemin üzerinde. Sağolun arkadaşlar, açıkcası ben de 1000-1250TL arası bir fiyat söylemeyi düşünmüştüm ama uzun süredir bu işlerden sıyrıldığım için de acaba fiyat fazla mı olur bilememiştim. Aslında baya uzun zaman alacak ama ek bir gelir işte...

asp-php' Alıntı:
web sayfasını yaptığım bir firma 350 kalem ürün girişi yapmamı istedi. Tüm ürünler excel formatında tek dosya içinde kategori edilmiş ve her ürün için 2-3 fotoğraf vardı. Fotolar hazır ve temizlenmiş geldi. Siteyi joomla ile ürün girişini ise wm bileşeni ile yaptım.
1 ürün eklenmesi 1 dk aldı. 350 ürün = 350 dk = 5 saat ort dedim. 250 tl sadece ürünler için almıştım. Geçen yıl
böyle durumlarda ürünleri tek tek eklemek yerine yazacağın script ile exceli okuyup hepsini tek seferde eklemek çok daha yerinde olur....

Geri