EKDERS ALMA

Kodla Büyü

whitetiger0006

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhaba arkadaşlar okulumda Bt rehber öğretmeniyim haftada 22 saat derse giriyorum. Bazen müdür yardımcısı gelmeyen öğretmenlerin dersine girmem için rica ediyor. Bende onu kırmamak adına derslere giriyorum. Öğrenmek istediğim gelmeyen öğretmenin yerine girdiğim için ek ders almalımıyım Bt rehber olduğum halde. Yoksa kesinlikle 18 saatin üzeri ekders alamaıyormuyuz? Cevaplar için şimdiden tşklerr....

Zaten hocam gelmeyen öğretmenin dersine girseniz de ek ders alamazsınız. Ayrıca gelmeyen öğretmenin dersine girmek sizin değil nöbetçi öğretmenlerin görevidir.

Sayın Hocam BTR haftalık 18 saat ücret alır. Kolay kolay bu artmaz (Sınav, komisyon görevi vs. hariç.) da azalmaz da. Yaptığın ekstra iş ve girdiğin dersler hayır hesabına yazılır.

whitetiger0006' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar okulumda Bt rehber öğretmeniyim haftada 22 saat derse giriyorum. Bazen müdür yardımcısı gelmeyen öğretmenlerin dersine girmem için rica ediyor. Bende onu kırmamak adına derslere giriyorum. Öğrenmek istediğim gelmeyen öğretmenin yerine girdiğim için ek ders almalımıyım Bt rehber olduğum halde. Yoksa kesinlikle 18 saatin üzeri ekders alamaıyormuyuz? Cevaplar için şimdiden tşklerr....
hocam şu an ne kadar alıyorsunuz?
22 saat ders olduğu için,
yani 18 + 7 saat şeklinde mi?

teksen' Alıntı:
whitetiger0006' Alıntı:
18 alır.. görevlendirmede değişmez...

Bana da rica ediyorlardı iki defa girdim. Geçen hafta hem müdür nöbetçi öğrenciyi göndermiş hem müdür yardımcısı falanca sınıfın dersi boş girsin diye ikisine de gitmedim. Müdür geldi dedi " Ramazan burda boş boş oturuyorsun orda öğretmen yok derse niye gitmiyorsun" dedim müdür bey işim var
ne işin var dedi
işim var dedim
ne işin var dedi
işim var müdür bey dedim.

müdür döndü gitti ama bana da küstü.

BesSTy' Alıntı:
teksen' Alıntı:
whitetiger0006' Alıntı:
18 alır.. görevlendirmede değişmez...
teşekkür ederim...

arkadaşlar benim kendi okulumda 23 saat derse giriyorum ayrıca haftada bir gün liseye btr görevlendirmesiyle gidiyorum nasıl bir ekders alacağım ?
yani full ekders olur mu haftada 30 saat gibi?

777' Alıntı:
arkadaşlar benim kendi okulumda 23 saat derse giriyorum ayrıca haftada bir gün liseye btr görevlendirmesiyle gidiyorum nasıl bir ekders alacağım ?
hocam valilik oluru gorevlendirilen öğretmenler 18 saat ek ders alır. normali 15 saat derse girip geri kalan zamanda BTR görevi yapmanız. Ama derse girecek öğretmen yoksa ders daha önemli.

Ek dersiniz görevlendirme üzerinden 18 saat yazılır.

öncelikle boş derse nöbetçi öğretmen veya nöbetçi müdür yardımcısı dışında kimse giremez.

777' Alıntı:

18 saatten fazla alamazsınız

biltek2007' Alıntı:
Zaten hocam gelmeyen öğretmenin dersine girseniz de ek ders alamazsınız. Ayrıca gelmeyen öğretmenin dersine girmek sizin değil nöbetçi öğretmenlerin görevidir.
Nöbetçi öğretmenin boş derse gireceği hangi mevzuat maddesinde yazıyor? Lütfen insanların aklına, olmayan görevleri zorunlu diye sokmaya çalışmayın. Eğer varsa bir bildiğiniz kaynağıyla söyleyin.

Geri