Ekders problemim??

Kodla Büyü

tcoalngsau

Süper Üye
Süper Üye
arkadaşlargeçen eğitim öğretim yılının sonunda haziran ayında biliyorsunuz öğretmenlere 2 hafta 3-3-3-3-3 3-3-3-3-3 şeklinde 2 hafta seminer dönemi ekders yazıldı..benim formatör görevlendirmem 30 haziranda bitiyordu ama banada diğer ögrtmenler gibi ekders yazmışlar..İlçe mem müdr yrd. yapsın öderiz diyor müdür yard onların yapacagı iş değil yazı lazım diyor..arada kaldım..sanırım dilekçe yazıp görevlendirme yazımı ekleyip okula vericem..bu dilekçede ne yazmam doğru olur tam olarak?

şöyle bişey olurmu?

2011-2012 eğitim öğretim yılının 2.yarısında ..... ....... 2012 . .. . ........ 2012 tarihleri arasında ekteki yazıya binayen valilikçe görevlendirildim.Haziran ayı ekdersimin eksik hesaplanmış olmasından dolayı,ekdersimin düzeltilmesi gerekmektedir.
Gereğini bilgilerinize arz ederim.

aynı sorunu yasadım ıdareye yazdıgım dılekceye ılave olarak gorevlendırme yazısını ekledım ekders farkını yatırdılar

Hakkınızı arayın derim.Haziran 2012 seminer döneminin son haftasında öğretmenlere ek ders vermediler normalde..Benim görevlendirmem de 30 Haziran'a kadar devam ediyordu..Milli Eğitimde ekders ile ilgilenen şef benim idarecilerime: "diğer öğretmenler gibi olacak tabi..vermem ek dersi" - sanki kendi cebinden çıkıyor o ayrı mesele- Ben görevlendirme yazısını aldım götürdüm adama ayrıca İl Milli Eğitimde muhasebe birimini arayarak verilebileceğini teyit ettirdim adam ondan sonra tıpış tıpış ödedi..Ben bu konular hakkında hakkınızı - ek ders farkı az bile olsa- aramanızı tavsiye ederim..Bu tür adamlara meydanı bırakırsak kendi kafalarına göre hareket eder ve yönetmeliklerini de kendi hazırlarlar..

BİZİM ÜLKEMİZDE ÖĞRETMEN :MDR YRD.OLUR,MDR OLUR DAHA SONRA ÖĞRETMENİN EK DERSİNİ NASIL KESERİM.NASIL OKULDA HUZURSUZ EDERİM DİYE EGO TATMİNİ YAPARLAR.ben hep savundum öğretmenden idareci olmaz.işletme -kamu yön.mezunu binlerce insan var en azından okuduğu yazıyı yorumlayabiliyorlar.bunları idareci yapmalılar.adam eğ.fak okuyor.madem yöneticilik yapacaktın öğretmen neden oldun ki.bana göre en büyük arıza bu.kimse anladığı işi yapmıyor.arkadaşın karşılaştığı haksızlığı bu şekilde değerlendirmek için ancak insanın MAL olması gerekir.ağzımıza yakışmıyor amma yapak söylenecek başka ifade yok.yönetmelikte açık yönetici gibi ücret alır diyor daha nasıl yazmalı ki anlasın geri zekalı mdr.yrd.ları.

Hocam Müdür bey sehven unutulmuş diye not düşerek senin ek dersini ekleyebilir bizde öyle çok oluyor ve hiç sorun çıkmadı sadece nor düşmesi yeterli. Haziran ayında sehven unutulan ..... Öğretmenin ek dersi bu aya eklenmiştir diye. Bence dilekçeye gerek yok

Geri