Ekders saat ücreti ne kadar. Bilgisi olan varmi
Onu anlatmaya çalıştım zaten hocam. İlgili başlıktaki mesajımı okursanız ben de öyle diyorum. Önemli olan ücretin birim fiyatının kaç TL olduğundan ziyade elimize geçen miktarın ne olduğu diye düşünüyorum. Bir ay aynı saate karşılık yatan ücret ile bir başka ay aynı saate karşılık yatan ücret farklı olabiliyor maalesef.Ek ders ücreti değişken olamaz hocam. Farklı gelmesinin sebebi maaştan artan gelir vergisi istisna tutarının (maaşlar farklı olduğu için kalan istisna tutarı da farklı oluyor) eklenmesi.
aynı ilde merkezde iki farklı okuldayiz. dün arkadaşa 103 liradan bana 95 liradan yatmış. Maaşlarımız da aynı. Senenin ilk ayındayız. İkimizin de sadece gündüz nöbet ve kulübü var. Kimsenin bana bu durumun mantıklı bir açıklamasını yapacağını sanmıyorum.
Biz ekdersi netten alıyoruz. Özkansoftta öyle hesaplıyor ve 89,73 çıktı. Ama ocak ekdersimiz 94 liradan yattı.
Arkadaşlar bazı illerde %15 vergi kesilerek yapılıyor o zaman 90-91 liraya denk geliyor bazı illerde asgari ücrete kadar hiç kesinti yapılmadan ödeniyor ama bu sefer de maaştan vergi kesiliyor.
hocam dediğiniz değerleri Ocak ayı maaş bordroma bakıp ozkansoft'a girdim. Bu defa da 7000 lira ek ders almam gerektiği yazıyor fakat 6500 aldım. Yine bir şeyler yanlış yani.Ozkansoft EDUHEP müdahale edilmezse hiç vergi istisnası yokmuş gibi hesaplar.
Maaş ve 14 günlük farkta ne kadar kullanıldı biliyorsanız; aşağıda adı geçen kısımlara girerseniz, doğru hesaplar:
DV İst. Uyg. Mat. (Faydalanılan)
GV İstisnası (Faydalanılan)
EDUHEP 2025 (Ek Ders Ücreti, Ücretli Öğretmen, Usta Öğretici, Takviye Kursu, Merkezi Sınav Görev Ücreti Hesaplama Programı)
2025 EDUHEP (Ek Ders Ücreti, Ücretli Öğretmen, Usta Öğretici, Takviye Kursu, Merkezi Sınav Görev Ücreti Hesaplama Programı)www.ozkansoft.com
Hocam ozaman bundan sonra 89dan mı yoksa 94ten mi devam edecek ekdersimiz?Ozkansoft EDUHEP müdahale edilmezse hiç vergi istisnası yokmuş gibi hesaplar.
Maaş ve 14 günlük farkta ne kadar kullanıldı biliyorsanız; aşağıda adı geçen kısımlara girerseniz, doğru hesaplar:
DV İst. Uyg. Mat. (Faydalanılan)
GV İstisnası (Faydalanılan)
EDUHEP 2025 (Ek Ders Ücreti, Ücretli Öğretmen, Usta Öğretici, Takviye Kursu, Merkezi Sınav Görev Ücreti Hesaplama Programı)
2025 EDUHEP (Ek Ders Ücreti, Ücretli Öğretmen, Usta Öğretici, Takviye Kursu, Merkezi Sınav Görev Ücreti Hesaplama Programı)www.ozkansoft.com
Hocam ozaman bundan sonra 89dan mı yoksa 94ten mi devam edecek ekdersimiz?
YÜKSEK LİSANS FARKI OLABILIRaynı ilde merkezde iki farklı okuldayiz. dün arkadaşa 103 liradan bana 95 liradan yatmış. Maaşlarımız da aynı. Senenin ilk ayındayız. İkimizin de sadece gündüz nöbet ve kulübü var. Kimsenin bana bu durumun mantıklı bir açıklamasını yapacağını sanmıyorum.