ekders soru

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan karanfil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
hocam geçende konuşulmuştu.haftada 19 saate kadar alınabiliyor diye biliyorum ben.bazı arkadaşlar 20 diyor.zaten rehberlik ya da kulüpten birisi olsa yeterli.ikisi birden olsa da ek derse katkısı yok.ancak formatörseniz zaten sınıf öğretmenliği yada kulüp alamıyorsunuz.onun için ek dersini alabilirmisiniz bilmiyorum...

hocam formatör oldum ocak-haziran görevlendirme geldi.. ama derlere girmeye devam ediyorum..artı sınıf ve kulup de devam ediyor..

öncelikle dönemin bitmesine bu kadar az bir süre kalmışken benim düşünceme göre sınıf rehberliğini ve kulüp çalışmalarını bırakmak doğru olmaz. Müdürle konuşup 2. dönem için şimdiden gerekli önlemi alarak üzerinizdeki sınıf ve kulübü almasını, hiç bir komisyona sizi yazmamasını ve nöbet görevi vermemesini (yönetmelik gereği) uygun bir dille söyleyebilirsiniz. Ayrıca branşınızın ne olduğunu belirtmemişsiniz fakat maaş karşılığı kadar derse girebilirsiniz. Kalan süreyide formatörlük ile değerlendirirsiniz. Ekdersiniz 18 saat olacaktır.

Alamıyorsun formatör olunca bazı yerlerde bunlara ek ders yapılmış sonra geçmişe dönük geri alınmış bu paralar. Sizin yapacağınız tek şey var sınıf, klüp, nöbet vs. vs. almayacaksınız. Bunları konuşurken saat meselesinide konuşun 5e kadar durmayın yönetmelikte idareyle aynı saatte çıkacağınız söyleniyor olsada çoğu okulda müdür ya da müdür yardımcıları dönüşümlü olarak okulda bekliyor genelde 5e kadar durmuyorlar sizde bunu belirtin ama diyelimki sizin idareciler hiç 5ten önce çıkmıyor sizde 5e kadar durun.

Geri