ekdersle ilgili bir soru

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ronn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ronn

Seçkin Üye
Seçkin Üye
2 gün gelip 3 gün rapor alan bir branşcıya o hafta ekders yazılır mı arkadaşlar

galiba rehberlikten yazılıyor, bazı yerler yazıyor ben gördüğümde şaşırdım, 11 saat derse girip 3 saat ekders alan bile var hocam

yok öğretmenim branş öğretmenleri haftada 15 saat derse girdikten sonrası için ekders alır. bide her 8 mi 10 mu tam hatırlamıyorum ders için 1 saat DDHP alıyor.
ama bizde (BT ),rehber öğretmende, idarecilerde farklı biz geldiğimiz günün ücretini alırız 4-3-4-3-4

Branşçıya büyük ihtimalle 1 saat hazırlık ve rehberlik dersi raporlu gününde değilse 1 saatte rehberlik ten toplam 2 saat ek ders yazılır. BT rehber öğretmen ise gelmediği gün kesilir.

Hocam rehber öğretmenliği görevini yapmışsa ya da kulübü varsa 2 saat ekders alır. Ayrıca 10 saatten fazla derse girmişse 1 saatte planlamadan dolayı ekdes alır...

mebbis' Alıntı:
Branşçıya büyük ihtimalle 1 saat hazırlık ve rehberlik dersi raporlu gününde değilse 1 saatte rehberlik ten toplam 2 saat ek ders yazılır. BT rehber öğretmen ise gelmediği gün kesilir.

rehberlik ve kulüpten dolayı 2 saat ek ders alınır...

Rehberliğin 1 saatini ders saatinden sayıp hesaplama yapılır. o yüzden kulüp çalışmasına da hiç bir idareci yapılmış gözüyle bakmadığı için 1 saat verilir dedim ama 2 veren varsa ne ala

ben haftada 2 saat derse girip 12 saat ekders alan branş öğretmenleri gördüm koordinatörlükten :)

mebbis' Alıntı:
Rehberliğin 1 saatini ders saatinden sayıp hesaplama yapılır. o yüzden kulüp çalışmasına da hiç bir idareci yapılmış gözüyle bakmadığı için 1 saat verilir dedim ama 2 veren varsa ne ala

Hocam mesela 12 saat dersiniz var. 1' i rehberlik.
1 saat 10'a 1' den alırsınız.
2 saatte rehberlikten alırsınız. Rehberlik her durumda 2 saat ek derstir.

Sizin 5 saat dersiniz var ve 1 i rehberlik dahi olsa 2 saat rehberlikten dolayı ekdersinizi alırsınız. Sınıfınız yok diyelim sadece kulübünüz varsa da 2 saat kulüpten alırsınız...

2 gün gelip 20 saat derse giriyor olabilir. o yüzden o 2 gündeki ders saati önemli.

o iki gün kaç saat derse girdiğine bakılır hocam. 10 saati gecmişse 1 saat yazılır. eğer o iki gün içinde rehberlik dersi varsa 2 saat yazılır. 15 saati gectiği her saat ekders yazar.

Geri