Ekim 2024 Telefon Tavsiyesi

Kodla Büyü

bogrt

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Biliyorsunuz ki bu konuda zaman geçtikçe, yeni yeni marka modeller çıktıkça ve fiyatlar da değiştikçe formda önce yazılanlar eski kalıyor ve işimize yaramıyor.
Ekim 2024 için 20-30bin fiyat aralığında verdiğimiz paraya değecek, memnun kalabileceğimiz hangi telefonu almalıyım?
Bir elektronik mağazaya gittiğimde hep Samsung s24 serisini övdüler. s24fe iyi mi acaba, aldığıma değer mi? Yoksa iyi diye, aslında o fiyata daha iyileri varken kandırıyorlar mı acaba?
(s24fe de sadece şarj kablosu varmış, adaptörü de yokmuş adatörü ayrıca alacakmışız. Küçük bişey ama bana sinir bozucu bir durum gibi geldi. Yoksa yeni telefonlar hep böyle mi,şarj adaptörsüz?)
Siz ne dersiniz? Bu konuda yeni piyasanın içinden geçmiş, deneyimlemiş bir arkadaşımız var mıdır acaba?

xiaomi 14 t pro galiba kampanyalı satışta. 40 bin TL içinden 120W şarz adaptörü çıkıyor. kamera konusunda samsung, geriye kalan özellikler konusunda xiaomi daha üstün gibi.

samsung s24 fe yerine samsung s24+

karşılaştırma için samsung s24+ vs xiaomi 14 T pro

Telefon kendim için değil, yaşlı bir yakınım için soruyorum. O yüzden çok yüksek fiyatlar değil, (düşük de değil), ortalama fiyatta ve fiyata göre en iyi performansta bir telefon aramaktayım. Siz ne dersiniz?

f/p oranı yüksek telefonlardan biri olarak honor 200 veya 200 pro. inceleyin derim.

2020'de Realme 7 pro aldım kamerası en iyilerdendi sınıfında. Çok memnunum hala. Severek kullanıyorum derler ya gerçekten öyle. Severek kullanıyorum. Buna birşey olsa muhtemelen yine o dönemin en iyi kamerası olan oppo yada realme olanı alabilirim. Oppo, realme'nin üst markası.

Honor 200, Ram 12 gb ve dahili bellek 512gb. Bu özellikler gayet iyi duruyor. Fiyatı 24 bin olması ilginç değil mi? Yani özellikleri yüksek ama fiyatı düşük.
Aslında Honor pad9 var elimde, çok memnunum. Telefonu da iyi çıkar mı acaba?

Son düzenleme:
Honor 200 kullanıyorum çok memnunum. Tam kutu geliyor.20 bine aldım. Bütün özellikleri gayet yerinde. Tam fiyat performans telefonu

Honor 90 ; honor 200 den çok kayda değer farkı yok gayet yüksek performans ; honor x9a hafıza sorununuz yoksa muhteşem bir telefon hem performans hem şarj süresi hem görünüm özellikleri.

Geri