kaybil' Alıntı:temmuzda 2450 olan maasim bu ay 2333 yatti bu kadar dusmesi normal mi
2008 den önce atanan memurların maaşlarında geçen ay düşüş oldu. Memurlar net de haber oldu ama fazla üzerine düşülmedi hocamförst' Alıntı:hocam ek ders hiç almıyorum.tek maaş.geçen aylar vergi matrahı toplamı 11 bin bile değil.ama maaşım geçen aydan tam 37 lira eksik.normal mi bu?raporum filan yok.
onu untmusum hocam 4 hafta heyet raporum vardi kesinti yapilmistirtzcn' Alıntı:kaybil' Alıntı:temmuzda 2450 olan maasim bu ay 2333 yatti bu kadar dusmesi normal mi
Hocam vergi dilimine girseniz bile 60 civarı düşmesi lazım, kaldı ki daha önceki aylarda girmiş olacağınızı düşünüyorum. Bu kadar düşmez, raporlu olduğunuz günler var mıdır? Aynı yıl içinde 7 günü geçtiyse ondan da kaynaklanabilir. Okulda önceki bordrolarınızla karşılaştırırsanız neden kaynaklandığını görebilirsiniz.
Heyet raporlarında kesinti yapılmaz sayın hocam.kaybil' Alıntı:onu untmusum hocam 4 hafta heyet raporum vardi kesinti yapilmistirtzcn' Alıntı:kaybil' Alıntı:temmuzda 2450 olan maasim bu ay 2333 yatti bu kadar dusmesi normal mi
Hocam vergi dilimine girseniz bile 60 civarı düşmesi lazım, kaldı ki daha önceki aylarda girmiş olacağınızı düşünüyorum. Bu kadar düşmez, raporlu olduğunuz günler var mıdır? Aynı yıl içinde 7 günü geçtiyse ondan da kaynaklanabilir. Okulda önceki bordrolarınızla karşılaştırırsanız neden kaynaklandığını görebilirsiniz.
Bir yılda 7 günü geçmediği için kesinti yapılmaz.Buzkırıcı' Alıntı:Meslek hayatımda hiç rapor almadım.Cuma-cts-pazar-pazartesi 4 gün aile hekiminden alırsam ne kadar kesilir?