ekim maaş

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan först
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

först

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar bu ay maaşlarımızda sendika ücreti var mı?ve bu 60 lira mıydı?birde yüzdelik dilime 10.500 üzerinde ise ne kadar kesilir?bilglendiri misiniz?

Sendika var bu ay 1-4-7-10. Aylarda sendika ücreti olur bilgilerinize

hocam, idarenizden veya turkiye.gov.tr (e-devşet) den alıp bakabilirsiniz..

not: 1- Top.Söz.İkram. = 60 TL
2- 12000 TL vergi matrhını geçersen geçtiğin bölümden vergi kesilir. 10500 TL ise geçen ay+60 tl maaş alırsın.

temmuzda 2450 olan maasim bu ay 2333 yatti bu kadar dusmesi normal mi

kaybil' Alıntı:

Hocam vergi dilimine girseniz bile 60 civarı düşmesi lazım, kaldı ki daha önceki aylarda girmiş olacağınızı düşünüyorum. Bu kadar düşmez, raporlu olduğunuz günler var mıdır? Aynı yıl içinde 7 günü geçtiyse ondan da kaynaklanabilir. Okulda önceki bordrolarınızla karşılaştırırsanız neden kaynaklandığını görebilirsiniz.

hocam ek ders hiç almıyorum.tek maaş.geçen aylar vergi matrahı toplamı 11 bin bile değil.ama maaşım geçen aydan tam 37 lira eksik.normal mi bu?raporum filan yok.

först' Alıntı:
hocam ek ders hiç almıyorum.tek maaş.geçen aylar vergi matrahı toplamı 11 bin bile değil.ama maaşım geçen aydan tam 37 lira eksik.normal mi bu?raporum filan yok.
2008 den önce atanan memurların maaşlarında geçen ay düşüş oldu. Memurlar net de haber oldu ama fazla üzerine düşülmedi hocam

tzcn' Alıntı:
kaybil' Alıntı:

Hocam vergi dilimine girseniz bile 60 civarı düşmesi lazım, kaldı ki daha önceki aylarda girmiş olacağınızı düşünüyorum. Bu kadar düşmez, raporlu olduğunuz günler var mıdır? Aynı yıl içinde 7 günü geçtiyse ondan da kaynaklanabilir. Okulda önceki bordrolarınızla karşılaştırırsanız neden kaynaklandığını görebilirsiniz.
onu untmusum hocam 4 hafta heyet raporum vardi kesinti yapilmistir

kaybil' Alıntı:
tzcn' Alıntı:
kaybil' Alıntı:

onu untmusum hocam 4 hafta heyet raporum vardi kesinti yapilmistir
Heyet raporlarında kesinti yapılmaz sayın hocam.

Meslek hayatımda hiç rapor almadım.Cuma-cts-pazar-pazartesi 4 gün aile hekiminden alırsam ne kadar kesilir?

Buzkırıcı' Alıntı:
Meslek hayatımda hiç rapor almadım.Cuma-cts-pazar-pazartesi 4 gün aile hekiminden alırsam ne kadar kesilir?
Bir yılda 7 günü geçmediği için kesinti yapılmaz.
Ayrıca uzun süre tedavi gerektiren hastalıklarda ve heyet raporlarında kesinti yapılmaz.

Geri