ekim ve kasım ayı zümre var mı?

Kodla Büyü

nese1982

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
mrb arkadaşalr. yeni yönetmelik gereği her ay zümre yapmamız gerekiyor. yapan var mı?ne yapılacağını da bilmiyoruz. ayın başında mı ortasında mı sonunda mı yapacaz acaba. tek bildiğim maddeleri kendimizin belirlediği

benim bundan haberim yoktu. bilen arkadaslar bilgilendirse memnun oluruz. tabi bu arada yönetmeliği yeniden incelemekte yarar var

Bende ilk defa duyuyorum. Eğer çok önemli bir durum olsaydı sene başı toplantısında idareciler isterdi.

nese1982' Alıntı:
mrb arkadaşalr. yeni yönetmelik gereği her ay zümre yapmamız gerekiyor. yapan var mı?ne yapılacağını da bilmiyoruz. ayın başında mı ortasında mı sonunda mı yapacaz acaba. tek bildiğim maddeleri kendimizin belirlediği
hocam ya seni bu aralar çok çalışkan gördüm.
ben sene başı zümre de her ayın 15 yaparım diye karar almıştım ama 15. geceli 15 gün oldu ama olsun yaparız. Kafamda tasarladım. durum değerlendirmesi yaparım diye düşündüm.

fatihkultukturkan' Alıntı:
nese1982' Alıntı:
hocam ya seni bu aralar çok çalışkan gördüm.
ben sene başı zümre de her ayın 15 yaparım diye karar almıştım ama 15. geceli 15 gün oldu ama olsun yaparız. Kafamda tasarladım. durum değerlendirmesi yaparım diye düşündüm.
:) neyse hocam siz dağıtımı yapın bu işleri biz yapalım. yapınca paylaşırım.

her ay zümre mi?
tüm öğretmenler mi yapacak?
bizim müdür (her ayrıntıdan haberdardır) hiç bahsetmedi?
ilk kez duydum
:/

evet arkadaşlar biz lisedeyiz ilköğretim için olanı bilemem ama bizede dün haber geldi her ay yapacaksınız diye ilçelerde müfettişler bi kaç yerde sormuş sanırım bizde yapacaz gibi gözüküyor artık

Aşağıdaki maddeye istinaden her ay yapılması gerektiği düşünülse de her ay yapılan zümrenin amacı program ve diğer öğrenme etkinliklerini değerlendirmek, uygulama süreçlerini izlemek, ortak kullanılacak ölçme-değerlendirme araçlarını hazırlamak ve sınav analizlerini yapmak şeklinde açıklanmış. Yani yılbaşında yaptığımız zümreler gibi genel değil, birkaç gündem maddesinin bulunduğu toplantılar yapmak yeterli olacaktır.
Bizden de isteyen olmamıştı ama yakın zamanda isterler diye düşünüyorum.
Bu maddeyi ekleyen vatandaşa da en içten selamlarımı gönderiyorum.

Zümre öğretmenler kurulu
MADDE 111- (1) Zümre öğretmenler kurulu, okulda aynı dersi okutan öğretmenlerden oluşur. Mesleki ve teknik ortaöğretim kurumlarında ayrıca uzman, usta öğretici, eğitici personel ve atölye teknisyenleri de zümre öğretmenler kuruluna katılır. Kurul, ilk toplantısında o eğitim ve öğretim yılı için kendi aralarından birini başkan seçer.
(2) Kurul, eğitim ve öğretim yılı başlamadan önce, ikinci dönem başında ve ders yılı sonunda olmak üzere en az üç defa toplanır. Kararlar, oy çokluğuyla alınır ve müdürün onayından sonra öğretmenlere duyurulur. Kurul toplantıları ders saatleri dışında yapılır. Ayrıca zümre öğretmenler kurulu program ve diğer öğrenme etkinliklerini değerlendirmek, uygulama süreçlerini izlemek, ortak kullanılacak ölçme-değerlendirme araçlarını hazırlamak ve sınav analizlerini yapmak üzere her ay belirli bir günde bir araya gelir. Bu toplantılara ayda bir kez okul müdürü veya sorumlu müdür yardımcısı katılır.

ilk defa sizden duydum.
bu meb'in evrak işleri yok mu....
yok her gün yapalım isterlerse daha neler... :verymad:

Geri