Ekonomiden anlayan arkadaşlara bir sorum var

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan DNA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

DNA

Aktif Üye
Ziraat Bankası, BİST ve PTT Varlık Fonu’na devredildi! Arkadaşlar ziraat bankasında ev almak için biriktirdiğim hesabım var. Bu durum benim gibiler için bir risk oluşturur mu, bilgisi olan arkadaşlar cevap verirse çok sevinirim.

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herhangi bir sıkıntı olmaz hocam. Zaten 100.000 liraya kadar olan mevduatlar devlet garantisindedir. Çok büyük bir özelleştirme tufanı geliyor gibi gözüküyor. Hayırlısı diyelim.

KHK’da yer alan 1. maddeye göre, söz konusu taşınmazlar devir ve tescil işlemleri tamamlanıncaya kadar Maliye Bakanlığınca yönetilmesine devam edilecek. Ama bu süre zarfında düşüncelerinizi icraata gecirin öğretmenim....

THY, çaykur, halkbank da devredilmiş.

işin özü şu; bu kurumlar yakın zamanda özelleştirilecek, ayrıca varlık fonundaki değerler sayıştay ve TBMM denetiminden de muaf tutuluyor, gerisini siz düşünün.

Her ne kadar muhalif takilsam da bu kararın ekonomik faaliyetleri tek elden yonetmek ve eli güçlendirmek için olduğunu düşünüyorum. Umarım yanılmam.

Sıkıntı olmaz hocam.. Örneğin botaşı eline al.. önceden bir genel müdürü vs var tek başına karar alırken şimdi karara başbakan da ortak olacak..
ben de doları falan soracaksın sandım..

Kendini soydurma yeter hocam. Dogrusu bu yankesicilerden nasil kurtulursun o da bir muamma

adam ekşi sözlüğü referans göstermiş, ne tuhaflar var ya. Korkma hocam bir şey olmaz, sabah bir iki yer daha devredildi, devlet ne yaptığını çok iyi biliyor.

karacam' Alıntı:
adam ekşi sözlüğü referans göstermiş, ne tuhaflar var ya. Korkma hocam bir şey olmaz, sabah bir iki yer daha devredildi, devlet ne yaptığını çok iyi biliyor.

Arkadaşım oku dedim oku. Oradaki başlık altında referans verilen yerleri oku. Ben tuhafım sen normalsin dimi? Sen neye istinaden korkma diyorsun peki? Yapabilir misin açıklamanı?

Bu arada bir kez daha yazayım, OKU.

ne oalcak özelleşecek;devletin elinde ki en son değerli ve işleyen kurumlar-kuruluşlarda özelleştirilmiş olacak;referanduma kadar sıcak para girişi olacak;kasa dolacak...
Ama hazıra dağ dayanmaz.....farz-ı misal ; mirastan kalan daireyi-arsayı-dükkanı satıp savıp bi güzel yedikten sonrası ne olur bakalım göreceğiz...

DNA' Alıntı:
Ziraat Bankası, BİST ve PTT Varlık Fonu’na devredildi! Arkadaşlar ziraat bankasında ev almak için biriktirdiğim hesabım var. Bu durum benim gibiler için bir risk oluşturur mu, bilgisi olan arkadaşlar cevap verirse çok sevinirim.

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

.

mse' Alıntı:
Sıkıntı olmaz hocam.. Örneğin botaşı eline al.. önceden bir genel müdürü vs var tek başına karar alırken şimdi karara başbakan da ortak olacak..
ben de doları falan soracaksın sandım..

Atladığın bir nokta var hocam. Botaş'ın genel müdürü harcamalardan sorumlu olabilirken artık ortaya çıkacak zarardan kimse sorumlu olmayacak.

Geri