Ekran kıpraşıyor

Kodla Büyü

Enterprise

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
Arkadaşlar okuldaki yarım yamalak PC'lerden tam bir PC çıkarmaya çalışmaktan yoruldum.
O bilgisayarın RAM'i bunun harddiski diye topladım formatladım bir PC ancak fareyi oynatınca ekran kıpraşıyo, çizg çizgi oluyor, ekran kartı onboard, sorun ekrankartındanmıdır sizce, güç bela toparladım bugün böyle yapınca çok üzüldüm:(

Ekran kartının orjinal driver ını yükleyince geçer hocam. Benim de çok başıma geliyor.

bir tane yükledim lakin onu beğenmedi sanırım, mouse kıpraşmadığı sürece hiçbir sıkıntı yok klavyeyle ekranda bişeyler açınca da sorun yok ama mouse kıpırdamayagörsün ekranda kıpırdıyor. Yarın birkaç sürücü daha deniycem eğer sürücüdense Allahda senden razı olsun derim vallahi

Enterprise' Alıntı:
Arkadaşlar okuldaki yarım yamalak PC'lerden tam bir PC çıkarmaya çalışmaktan yoruldum.
O bilgisayarın RAM'i bunun harddiski diye topladım formatladım bir PC ancak fareyi oynatınca ekran kıpraşıyo, çizg çizgi oluyor, ekran kartı onboard, sorun ekrankartındanmıdır sizce, güç bela toparladım bugün böyle yapınca çok üzüldüm:(
Hocam bahsettiğin çizgi kırmızı kırmızı çizgi ise ve monitör CRT ya da FLAT ise tüp bitiyor demektir. Monitör değişecek.

Ekranın kararıp durmasın
Kıpraşma ekran kıpraşma
Titremelerin duyulmasın
Kıpraşma ekran kıpraşma,ekran kıpraşma...

Görmek istersen net görüntü
çak mıknatısa ekranı
cam gibi bir masaüstü
kıpraşma ekran kıpraşma,ekran kıpraşma...

:))))))))))))))))alperre tek kelimeyle süpersin yahu
lakin monitörü değiştirdim ekran kartını güncelledim çözünürlüğü değiştirdim hala kıpraşıyor ekran kıpraşıyor :)
Kırmızı değil siyah mouse kıpırdarken çizgi çizgi oluyor

Geri