Ekran kararma problemi

Kodla Büyü

Demise

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar labımdaki exper lcd ekranlardan bir tanesiyle ilgili sorun yaşıyorum..
Bilgisayar çalışır durumdayken ekran kararıyor,ekranın power ışığı yanıyor fakat ekrandaki görüntü gidiyor..
Bu durumdayken ekranı açıp kapatınca tekrar görüntü geliyor bir süre sonra tekrar gidiyor..
Daha önce böyle bir problem yaşamamıştım,yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

Şu an itibariyle ekranları yanındaki bilgisayar ile değiştirdim kabloları hariç, bakalım problem lcd ekrandan mı kaynaklanıyor...

Benim ekranımda da buna benzer bir sorun olmuştu. İçerisindeki kondansatörleri bir elektronikçide değiştirince düzelmişti. Eğer problem ekrandansa, sorunun kaynağı benimkiyle aynı olabilir.

yakuphan' Alıntı:
Benim ekranımda da buna benzer bir sorun olmuştu. İçerisindeki kondansatörleri bir elektronikçide değiştirince düzelmişti. Eğer problem ekrandansa, sorunun kaynağı benimkiyle aynı olabilir.

İnternet'te de rastladım sizin söylediğiniz gibi çözüme ulaşanlar var. Şu anda sağlam olan ekran ile problemli olanı değiş tokuş yaptım iki ekran da düzgün çalışıyor.. Problemin devamlı olmaması en gıcık durumlardan biri... Belki de anlık elektrik akımı dalgalanmalarından etkileniyor kondansatör kararlı çalışamıyordur..

Geri