Ekran Kartı Önerisi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan osbitos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

osbitos

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Intel Core2Duo E6600 2.4GHz CPU
2 GB DDR2 OCZ RAM
Asus 512MB 8500GT Ekran Kartı (ÖLDÜ)
Asus P5LD2 - SE Anakart

Yukarıdaki ekran kartının yerine 1GB almak istiyorum, oyunlara meraklıyım, tavsiyelerinizi bekliyorum.

öneri için teşekkür ederim, birşey sormak istiyorum, benim ram'ler ddr2, bu ekran kartı ddr3, uyumsuzluk olması söz konusu olur mu?

osbitos' Alıntı:
öneri için teşekkür ederim, birşey sormak istiyorum, benim ram'ler ddr2, bu ekran kartı ddr3, uyumsuzluk olması söz konusu olur mu?

olmaz hocam... Bende HIS 1GB GDDR3 256bit var windows7 7,5 puan üzerinden 7,3 puan verdi.

(bu arada inşllah beni harılamışsındır-Çınarlı) :D

adem' Alıntı:
osbitos' Alıntı:

olmaz hocam... Bende HIS 1GB GDDR3 256bit var windows7 7,5 puan üzerinden 7,3 puan verdi.

(bu arada inşllah beni harılamışsındır-Çınarlı) :D

Hatırlamam mı ademim:) Teşekkür ederim.

osbitos' Alıntı:
2 GB DDR2 OCZ RAM
Asus P5LD2 - SE Anakart

Yukarıdaki ekran kartının yerine 1GB almak istiyorum, oyunlara meraklıyım, tavsiyelerinizi bekliyorum.
allah rahmet eylesın topragı bol olsun eger ıyı oyun oynarım dersen sana tavsıye atı chıp setlı guzel bır 3850 alman ben kullanıyorum ve gayet memnunum oynamadıgı oyun daha dek gelmedı gavurun

adiyif' Alıntı:
osbitos' Alıntı:
2 GB DDR2 OCZ RAM
Asus P5LD2 - SE Anakart

allah rahmet eylesın topragı bol olsun eger ıyı oyun oynarım dersen sana tavsıye atı chıp setlı guzel bır 3850 alman ben kullanıyorum ve gayet memnunum oynamadıgı oyun daha dek gelmedı gavurun

Teşekkür ederim öneri için

Ekran kartın performas larını bellek mikatrına göre degilde GPU larına göre kıyaslayın. Üzerindeki 512 MB veya 1 GB ram olmuş fark etmiyor. Üretici zaten GPU için gerekli RAM dan daha azını takmaz ama falzasını pazarlama stretijisi olarak takıyor . ben yaklaşık bir iki yıl evvel ilk çıktığında ati 4850 almıştım şuan full herşey açıkken COD4 COD moderwarfare 2 takılmadan oynuyor üstelik monitor 22 " ve oyunların tamamını 1650*1050 çözünürlükte oynuyorum. Ekran kartı için ayırdıın bütçe fazlaysa forum.donanimhaber.com a bir kaç gün takıl. karşılaştırma testlerini incele.

Hayırlı olsun

Geri