osbitos' Alıntı:öneri için teşekkür ederim, birşey sormak istiyorum, benim ram'ler ddr2, bu ekran kartı ddr3, uyumsuzluk olması söz konusu olur mu?
adem' Alıntı:osbitos' Alıntı:öneri için teşekkür ederim, birşey sormak istiyorum, benim ram'ler ddr2, bu ekran kartı ddr3, uyumsuzluk olması söz konusu olur mu?
olmaz hocam... Bende HIS 1GB GDDR3 256bit var windows7 7,5 puan üzerinden 7,3 puan verdi.
(bu arada inşllah beni harılamışsındır-Çınarlı)
allah rahmet eylesın topragı bol olsun eger ıyı oyun oynarım dersen sana tavsıye atı chıp setlı guzel bır 3850 alman ben kullanıyorum ve gayet memnunum oynamadıgı oyun daha dek gelmedı gavurunosbitos' Alıntı:Intel Core2Duo E6600 2.4GHz CPU
2 GB DDR2 OCZ RAM
Asus 512MB 8500GT Ekran Kartı (ÖLDÜ)
Asus P5LD2 - SE Anakart
Yukarıdaki ekran kartının yerine 1GB almak istiyorum, oyunlara meraklıyım, tavsiyelerinizi bekliyorum.
adiyif' Alıntı:allah rahmet eylesın topragı bol olsun eger ıyı oyun oynarım dersen sana tavsıye atı chıp setlı guzel bır 3850 alman ben kullanıyorum ve gayet memnunum oynamadıgı oyun daha dek gelmedı gavurunosbitos' Alıntı:Intel Core2Duo E6600 2.4GHz CPU
2 GB DDR2 OCZ RAM
Asus 512MB 8500GT Ekran Kartı (ÖLDÜ)
Asus P5LD2 - SE Anakart
Yukarıdaki ekran kartının yerine 1GB almak istiyorum, oyunlara meraklıyım, tavsiyelerinizi bekliyorum.