Ekran kartı Acil Cevapp

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dodo2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

dodo2

Üye
Merhaba Arkadaşlar benim bilgisayarım bu aralar çok bozulmaya başladı...Şimdiki sorunum şu; ekran kartındaki fanın kabloları çıkmış ve fan hiç bir şekilde çalışmıyor. Yeni fan takana kadar bilgisayar bu halde çalışırsa bir sorun oluşurmu ( ekran kartında patlama vs.).

cilekes_ogrt' Alıntı:
Eğer oyun falan oynamaz normal masaüstü işlemleri yaparsan bir şey olmaz

Hocam bu yorumu yapmak için bence, o kasanın içindeki değerleri biliyor olmaka gerekir.

Şimdi sayın hocam buradan ne söylesek size boş. Eğer yanacak kadar ısınırsa gider. bu kadar basit bir cevap. Haa İlla ben bunu böyle bir süre kullanmak zorundayım derseniz önerilerimizde şöyle olabilir.

- Kasanızın Tozunu alınız
- Kasanızın kapaklarını açınız
- Kasanın etrafında ısıtıcı vb bir şey bulundurmayın
- Kasanın hava aldığı bölümlerde dantel oya tarzı ısıyı tutacak şeyler barındırmayın.

Benim aklıma gelenler bunlar idi. Gerisi şansınıza kalır sanırım.

fanın kablolarını yerine takmayı deneseniz ekran kartının üzerinde iğne şeklinde yapının üzerine çıkan kabloyu takın fan tekrar çalışır

gezegen10' Alıntı:
fanın kablolarını yerine takmayı deneseniz ekran kartının üzerinde iğne şeklinde yapının üzerine çıkan kabloyu takın fan tekrar çalışır

klabloyu taksam zaten fan yuvasından cıkmış gene dönmüyor.

ekran kartı yanabilir ama düşük bi ihtimal. benim okuldaki bilgisayarımın ekran kartı fanı da en az iki yıldır çalışmıyor.

Ekran kartının modeline, bulunduğu ortama ve diğer bileşenler göre durum değişir. Yanma ihtimali her zaman var tabi.

Geri