Ekran Kartı alımı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yaka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

yaka

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar elimde NVIDIA GeForce 6600 (512 MB) ekran kartı var artık değiştirmek istiyorum DDR2 sistemim bulunduğu için araştırmalarımda NVIDIA AXLE 9600GT (256 BIT) 1GB DDR2 HDTV PCIx bu ekran kartına rasladım fakat 210 lira KDV dahil fiyat konusunda ve ekran kartı konusunda ne düşünüyorsunuz. Önerebileceğiniz bir ekran kartı varsa ona da bakmak isterim... :|

yaka' Alıntı:
arkadaşlar elimde NVIDIA GeForce 6600 (512 MB) ekran kartı var artık değiştirmek istiyorum DDR2 sistemim bulunduğu için araştırmalarımda NVIDIA AXLE 9600GT (256 BIT) 1GB DDR2 HDTV PCIx bu ekran kartına rasladım fakat 210 lira KDV dahil fiyat konusunda ve ekran kartı konusunda ne düşünüyorsunuz. Önerebileceğiniz bir ekran kartı varsa ona da bakmak isterim... :|

Hocam anakartın uyumlu oldu bellek teknolojisi ile ekran kartı birbirinden bağımsızdır isterseniz gddr5 bile takabilirsiniz ancak önemli olan slotlar ve güç kaynağınızdır örneğin:
pci express 1.1 -2.0-2.1 slot var agp slot var öncelikle slotu öğrenin eğer pci express ise 1.1 olsa bile 2.1 alabilirsiniz ama 1.1 perfomansında çalışır sistem yalnız agp slotsa mutlaka agp slota uyumlu bir ekran kartı almanız lazım. Güç kaynağı durumu ise bazı ekran kartları minumum 350 w olması gerekir maksimum verim için ise 500 w bir güç kaynağı gerekir

Teşekkür ederim hocam bu açıklamalar için biraz cahil kalmışım anlaşılan :)

peki tavsiye edebilieceğiniz bir ürün var mı PCI olarak...güç problem kısmını aldıkdan sonra çözebilirim...

yaka' Alıntı:
Teşekkür ederim hocam bu açıklamalar için biraz cahil kalmışım anlaşılan :)
olur hiç öle şey bende yakın zamanda abim için ekran kartı almıştım araştırana kadar bende öle biliyordum.

ekonomik duruma ve sistem bellğinize göre genel olarak Sapphire Ati HD serilerini öneririm 70 $ ile 560 $ arası modelleri var bazılarından maksimum verim için 4 gb ram ve 64 bit işletim sistemi grekiyor

Sapphire Radeon HD4890 VAPOR-X 1GB 256bit DDR5 PCI-E ne dersin hocam bu biraz gözüm tuttu fiyatı da 310 lira

3 yıllık bilgisayar bir de ram takviyesi ile hakkını veririz inşallah :D

Geri