ekran kartı olmayan pc sorunsuz çalışır mı?

Kodla Büyü
Onboard ekran kartı varsa tabiki sorunsuz çalışır. Çalışır ama oyunlarda ve grafik programlarında sıkıntı yaşanabilir. :)

on board ekran kartı olan bi pc ye, on board olmayan bi ekran kartı daha takılır mı?

Tabiki takılabilir. Takılması performans açısından çok iyi olur. Zaten onboard ekran kartları hiç bir zaman istenen performansı sergileyemez. Onboardlar genelde oyun oynamayan, grafik ve ağır işlemlerde kullanmayacakların tercihidir. Yani bilgisayarı ucuza mal etmek içindir.
İleri seviye kullanıcılar herzaman ekran kartlarını önemserler. Oyun sever biri olarak bende öncelikle ekran kartına bakarım. :)

tamm tşk ederm hocam..şimdi sıra bu ekran kartını monte etmeye geldi..ilk defa denicem..inşllh bi sorun çıkmass :)

Kartı taktığınızda sistem otomotik olarak yeni ekrankartını tanıyacak ve ordan görüntü verecektir bu yüzden monitörünüzün kablosunu (RGB koblosu) ekrankartınıza takmayı unutmayın.

taktım ama otomatik olarak tanımadı hasari hocam..kendim yüklemeye çalıştım yeni ekran kartımı tanımadı..eski yerine takınca görüntü geliyor ama kendi taktığım yeni ekran kartına takınca görüntü gelmiyor? :|

Eski ekrankartına takılıyken biostan ayarlarını default yapın. Daha sonra tekrar deneyin.
Normalde hemen tanıması gerekirdi. Hocam birde kartın yuvasına tam oturduğuna emin olun.

Geri