Ekran kartı problemi?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Lovex72
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

Lovex72

Site Gezgini
Arkadaşlar Toshiba Laptop bilgisayarımın ekran kartı bozuldu ve bunu değiştirmek istiyorum.Toshiba yetkili servisine getirdim tamir edemediler ekran kartının 240 Euro (değişimiyle beraber)oldugunu söylediler :? ma başka bir arkadaşım daha ucuza değiştirebileceğimi söyledi..Ekran kartı fiyatları konusunda bilgisi olan ya da daha evvel ekran kartını değiştirmiş arkadaşlarım yardımcı olursa sevinirim. :+1: Şimdiden teşekkür ederim
Şu anki ekran kartı modeli NVİDİA G FORCE GO 7600 256 MGb.

Re: Ekran kartı problemi acil !

Arkadasşlar yokmu kimse bu işlerden anlayan? :shock:

dizüstü ekran kartları standart ekran kartları gibi değil ,piyasada aynısının yenisini bulmanız imkansız,kullanılmışını bulmanız ise baya bi zor.Ama başka bir makinadan çıkma parçayı eğer veriyolu ve montaj delikleri uygunsa alıp deneyebilirsiniz.Bu işlerde tecrübeniz yoksa yetkili servis dışında, dizüstü tamiratı yapan bir teknik servise uygun fiyata yaptırabilirsiniz.

Hocam teknik serviste calışan bir arkadaşa verdim bilgisayarı chipsetinin bozuldugunu söyledi ve bunun değişmesi gerektigini belirtti. Tahmini rakam 200 liradan başlıyor artı işçilikde var şu an bekliyorum :shock:

hocam yakın zaman önce benim de laptopumun ekran kartı chipi yandı
burdaki bi bilgisayarcıya götürdüm önce ekran değişecek dediler 240 lira gibi bi fiyat çıkardılar
sonra asus servise gönderildi ve chip 180 liraya değiştirildi şimdilik bi sıkıntı yok

bote_sevinc' Alıntı:
hocam yakın zaman önce benim de laptopumun ekran kartı chipi yandı
burdaki bi bilgisayarcıya götürdüm önce ekran değişecek dediler 240 lira gibi bi fiyat çıkardılar
sonra asus servise gönderildi ve chip 180 liraya değiştirildi şimdilik bi sıkıntı yok

hocam eğerki problem ekran kartındaysa ekranı neden degiştirmişler ? ekranla ilgili de ayrıca bir sorunmu vardı ? yanlış anlamayın hocam ama bazen teknik servistekiler biz bazı şeyleri bilmedigimiz için fazladan masraf çıkarabiliyorlar.Ben kendi bilgisayarınmda öncelikle monitoru kontrol ettirdim başka bir monitora bagladım ekran görüntüsü yine bozuk oldugnu görünce chipsetten kaynaklandıgını anladım.

Geri