ekran kartı sorunu

Kodla Büyü

BAYBİLİSİM

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar okulumuza geçen sene alınan sunny marka masaüstü bilgisayarın, okulun taşınması sırasında ekran kartını yürütmüşler. kasaya baktım sadece ekran kartını almışlar. bilgisayarı açtığımda monitöre görüntü gelmiyor. onboard olan girişten görüntü alamıyorum. bu sorunu nasıl giderebilirim, başka akran kartı tak demeyin yok, çözüm önerilerinizi bekliyorum

BIOS pilini söküp, bir süre bekleyin. Bu arada bilgisayarın fişi takılı olmasın. Ardından ekranı, onboard porta takıp, bilgisayarınızı açın. Muhtemelen BIOS'ta onboard ekran kartı iptal edilmiş olabilir, pilini sökerek, biosu sıfırlamış oluruz.

hocam olmazsa ekran kartın yanmıştır benimde öyle oldu bilgisayarı açıyorum ama görüntü gelmiyo bende ekran karetını söktüm kasanın kendi girişine taktım görüntü geldi

yakuphan' Alıntı:
BIOS pilini söküp, bir süre bekleyin. Bu arada bilgisayarın fişi takılı olmasın. Ardından ekranı, onboard porta takıp, bilgisayarınızı açın. Muhtemelen BIOS'ta onboard ekran kartı iptal edilmiş olabilir, pilini sökerek, biosu sıfırlamış oluruz.

Hocamın dediği doğru yada Bios tan onboard vga yı enable yapın hocam...

Geri