Ekran Kartı

Kodla Büyü
Arkadaşlar benim bir sorum olacak.Ekran kartını değiştirmeye kalkmıştık yeni sürüm oyunları felan rahat oynayabilmek için.Tabi bize bilgisayarı toplayan kişiye ulaştık.Bilgisayarımızda ekran kartının olmadığı söyledi.Ekran kartı eklersekde 512mb bir ekran kartının bile kaldırmama ihtimali olduğunu söyledi.Yinede 256 mb da olsa bilgisayarın hızlanmasına biraz yardımı olurmu yoksa etki göstermezmi.
Bilg özellikleri : AMD 64 PRoces. 3200+ 1.99Ghz, 2,37 Gb Ram

Hocam yardımcı olur,bilgisayarınız biraz daha hızlanır fakat verimli bir şek. oyun oynayamazsınız

sanırım agp ekran kartı kullanmanız gerekcek artık agp kullanılmıyor pcı ekran kartı lazım büyük ihtimal anakartta pcı slotu yoktur son çıkan oyunlar en az shader model 3 ister shaderda sadece ekran kartı değiştirilerek yükseltilir sonuç olarak anakarttan itibaren değiştirilmesi gerekiyo anakart değişince ddr model değişir bunun sonucunda da eski ramlar uymayabilir yeni ram gerekir malesef tek parçayla olcak iş değil boşuna para vermiş olursunuz 4 yıldır benim pc de sizinki gibiydi anca bu yıl yeni pc aldım imkanınız varsa yeni pc almak en iyisi

Geri