Ekran Kartını Çözemedim İNTEL HD 4000

Kodla Büyü

cgty33

Üye
Arkadaşlar laptop aldım normalde makinenin dışında nvıdıa geforce 630 yazıyor ama başlat çalıştır dxdiag dan ekrana bakınca intel hd 4000 yazıyor buna anlam veremedim ekran kartı 2 gb bunu açıklarmısınız
saygılarımla

hd 4000 entegre, geforce 630 harici ekran kartı, 630 un sürücüsünü yükleyip yeniden başlatın ve biostan harici ekran kartını seçin eğer hariciyi kullanmak isterseniz

hocam şimdi dediginize göre ben şunu anladım istersem intel 4000 , istersem nvdıa 630 kullanabilirim ? sizce hangisini kullanmalıyım

Kullanacağınız uygulamaya göre değişir aslında, oyun vs. için hariciyi kullanmanız gerekir. Şöyle de bir durum var, 630 sürücüsü yüklü ise, denetim masasından bakabilirsiniz nvidia kontrol panelini açarak tercih edilecek ekran kartını ayarlayabilmeniz lazım, işletim sistemi çalışan uygulamaya ya da güç tasarruf durumuna göre kullanılan ekran kartını seçiyor olabilir.

ekran kartları uygulamaya göre otomatik seçiyor. Bunlara combo deniyor ve cuda teknolojisi kullanıyor. Artık bütün yeni cihazlara da konmaya başladı. 64 bit bir işletim sistemiyle bi de bios update yapın sorunsuz çalışıyorlar.

cgty33' Alıntı:
hocam şimdi dediginize göre ben şunu anladım istersem intel 4000 , istersem nvdıa 630 kullanabilirim ? sizce hangisini kullanmalıyım

nvidia gt 630 biraz daha iyi.. ancak her durumda gerekli değil fazla elektrik harcar..

Benim laptopta entegre ve harici ekran kartı var ama otomatik seçmiyor yönetim panelinden değiştiriyorum..

benim ultrabookta intel hd 3000 var. nfs carbon sorunsuz çalışıyo, shift kasıyo, fifa 2012 çalışıyo sorunsuz ve pes 2012 çalışmıyor. codmw de sorunsuz çalışıyor. 4000 hayli hayli çalıştırması lazım bunları.

mahonyhacettepe' Alıntı:
benim ultrabookta intel hd 3000 var. nfs carbon sorunsuz çalışıyo, shift kasıyo, fifa 2012 çalışıyo sorunsuz ve pes 2012 çalışmıyor. codmw de sorunsuz çalışıyor. 4000 hayli hayli çalıştırması lazım bunları.
Dogru söylüyosun hocam da bende şaşırıdm hadi gta 4 de çalıştırmasa tamam dicem .

Geri