Ekran Kartını Tam Güçte Kullanmak !!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Miy33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

Miy33

Site Gezgini
Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi ekran kartını tam güçte kullanmak istiyorum bunun için bi kaç program buldum ancak en etkilisi "RivaTuner" adlı programmış. Ancak ben bunu nasıl kullanacağımı anlamadım bilen varsa, bildiklerini paylaşırsa sevinirim. Onun dışında başka bi yol varsa paylaşmanızı rica ediyorum sadece benim için değil bu sorunla karşılaşan çok kişi var onlara da yardımcı olmuş olursunuz..
Göstereceğiniz emek için teşekkür ederim

hocam masaüstünde denemediğim ekran kartı kalmamıştır neredeyse.Atıyorum çoğu ekran kartını aynı oyunda daha fazla özellik açma yada süper görüntü namına denedim.Adamlar değiştirip değiştirip piyasaya sürüyor.Çekirdek hızı daha önemli.O yazılım overclock yapabilir kartına.Ancak kasan 500w ve ramlerin kaliteli ise daha rahat oynarsın

Hocam bi konu daha açtım orda kasamın özelliklerini yazdım istersen bi göz at, cevabın için de çok teşekkür ederim

hasari' Alıntı:
Ekran kartının yanmasına sebep olabilirsin.
Evet sitede bu programı paylaşan kişi dikkat edilmezse ekran kartının yanabileceğini söylemişti o yüzden hiç elimi bile sürmedim programa

Geri