Ekran kartında sorun var PCI yerine ekran kartı takılır mı?

Kodla Büyü

sözbende

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Labta iki bilgisayarın kasası çalışmasına rağmen görüntü monitöre gelmiyor.Bir çok işlemeden sonra sorunun onboardlık ekran kartından kaynaklandığını gördüm.Ana kart üzerinde agp yuvası yok PCI yuvaları küçük geldiğinden ekran kartları sığmadı büyük geliyor ne yapabilirim?

hocam pcı ekran kartları var , ondan bulman gerek yada anakartı tamir ettircen....

sözbende' Alıntı:
Labta iki bilgisayarın kasası çalışmasına rağmen görüntü monitöre gelmiyor.Bir çok işlemeden sonra sorunun onboardlık ekran kartından kaynaklandığını gördüm.Ana kart üzerinde agp yuvası yok PCI yuvaları küçük geldiğinden ekran kartları sığmadı büyük geliyor ne yapabilirim?

hocam bir sorum olucak, görüntü gelmiyorsa ve agp yuvası yoksa sen sorunun onboard ekran kartından kaynaklandığını nasıl anladın, başka bir sorunda olabilir bence...

stan007' Alıntı:
sözbende' Alıntı:

hocam bir sorum olucak, görüntü gelmiyorsa ve agp yuvası yoksa sen sorunun onboard ekran kartından kaynaklandığını nasıl anladın, başka bir sorunda olabilir bence...

Hocam ram,hardisk,monitör,bağlatı kablosu değiştim daha ne yapayım siz söyleyin

stan007' Alıntı:
sözbende' Alıntı:

hocam sorun anakartında da olabilir, genelde böle sorunlarda anakart bozulmuş oluyor...

Ana kart üzerindenki herseyi çıkartıp. işlemci ve ram dahil bir kere power verin. Eğer imkanınız varsa bios reset yapın. sonra kartlarınız takıp test edin.

Geri