EKRAN KARTI DRİVER SORUNU

Kodla Büyü

theghost83

Süper Üye
Süper Üye
arkadaslar eski ekran kartı yandıgından yeni ekran kartı ve ona uygun psu aldım. güç problemi yok yani. kasa içi: asus p5b 965 anakart
p core duo 1.8 işlemci intel. 2gb ram. yeni aldıgım ekran kartını taktım drivere yükleyene kadar sorun yok. kartın driverını yükledikten sonra windowsa normal açılmıyor. tam açılacakken mavi ekran çıkıyor resetliyor kendini... netten idriver indirdimn yine olmadı. kutudan cıkan cd den yükledm olmadı. ne yapacagımı şaşırdım. bu arada ekran kartı: palit nvidia green gts 250 1 gb. 256 bit pci 16x 2.0

driverı sorununu nasıl çözeceğim. kendi sitesinden indridim olmadı nvidiadan indirdim yine olmadı kafayı yiyecegim...

Re: ACİL YARIM. EKRAN KARTI DRİVER SORUNU

bilgisayar işleri pis işler hocam malumunuz, valla bende sorununun çözümü yok sadece tesellide bulunabilirim sıkma fazla canını diyecek başka bi şeyim yok çözüm üretemediğim için üzgünüm

saolun hocam.teselli için. birde çözüm olsa. yanan ekran karım asus 8600gt idi mükemmel çalışıyordsu. cod warfare 2 yi bile çok iyi oynatıyordu ama voltajdan yandı...yenisin aldık çalıştıoramadım...

yardım bekliyorum hala çözemedim sorunu. driverı yükleyince baştan başlatınca mavi ekran çıkıyor windows kapanıyor

theghost83' Alıntı:
yardım bekliyorum hala çözemedim sorunu. driverı yükleyince baştan başlatınca mavi ekran çıkıyor windows kapanıyor

hocam sanki sorun sürücüde gibi.Kartı takıp sürücüleri kurmadığınız zaman sorun yok sanırım.Sorun sürücüleri kurunca başlıo.
Ama şöyle bi durumda var.Ekran kartınız PCIex16 gen2 uyumlu bir kart gerçi geriye uyumluluk sözkonusu ama anakartınızda gen2 desteği yok.
Anakartınız P965 P5B baya bi Bios update geçiren bir kart aslında.Eğer sorunu sürücü..vs ile çözemezseniz.En son biosa update etmenizi öneririm.

Geri