seloman54 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 341 1 Mart 2017 #1 arkadaşlar ekran videosu kaydetme programı lazım. Önerebileceğiniz program var mı?
B bilişimweb Site Gezgini Mesajlar 99 1 Mart 2017 #4 4videosoft screen capture ben kulanıyorum hocam çok memnunum googleda araştırırsanız full sürüm bulabilirsiniz.
4videosoft screen capture ben kulanıyorum hocam çok memnunum googleda araştırırsanız full sürüm bulabilirsiniz.
H herohamster Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,901 1 Mart 2017 #5 bandicam full bulman kolay kullanımı kolay pratik
lonely2134 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 257 3 Mart 2017 #7 Camtasia Studio 7 kullanmalısın. Profesyonel içerikler üretebilirisn. Adobe Premiere biliyorsan ikisi bir arada her şey yapabilirsin.
Camtasia Studio 7 kullanmalısın. Profesyonel içerikler üretebilirisn. Adobe Premiere biliyorsan ikisi bir arada her şey yapabilirsin.
dokmeefrail Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,787 3 Mart 2017 #9 cam studio ücretsiz liberkey menu indirirsen içinde var yoksada paketlerinden indirebilirsin
Teachnologist Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 815 3 Mart 2017 #10 Ekran görüntüsü kaydetme ve basit kurgularda Camtasia kullanıyorum. Film tadında birşey için ise Tabiki Adobe programlarını kullanıyorum.
Ekran görüntüsü kaydetme ve basit kurgularda Camtasia kullanıyorum. Film tadında birşey için ise Tabiki Adobe programlarını kullanıyorum.
Hige Aktif Üye Mesajlar 224 3 Mart 2017 #11 Camtasia 9 Çok başarılı hocam gerçekten. Program kullanımına alışmak birkaç dakika sürüyor. Temiz, sade bir arayüzü var. :+1:
Camtasia 9 Çok başarılı hocam gerçekten. Program kullanımına alışmak birkaç dakika sürüyor. Temiz, sade bir arayüzü var. :+1: