Ekranda çizgiler çıkıyor, kilitleniyor.

Kodla Büyü

Phascolarctos cinereus

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhaba arkadaşlar, 2 kere garantiye gönderdim ama yine olmadı 3. kere göndereceğim ama sorunu tespit edip göndermek istiyorum. ana karttan olduğunu düşünüyorum ama sizlerin de onayını almak istedim. 2 seferdede ram değişti diye geldi. güvenlik kartını çıkar dediler, çıkardım yine aynı. 10 dakika kadar çalışınca böyle oluyor. ısınma problemi de olabilir mi?

Ekli dosyalar

• DSCF1011_.jpg
    DSCF1011_.jpg
    57.3 KB · Görüntüleme: 2,209
anakart veya başka bir donanım sorunu olduğundan emin olmak için, kasaya başka bir monitör bağlayıp bir de öyle deneyin isterseniz.

ekran kartı aşırı ısınıyor olabilir. benim dizüstü bilgisayarda böyle oldu, kilitlendi. reset attım bidaha ekrana görüntü gelmedi. anakartta ekran kartı çipinin olduğu bölüm kararmış yani yanmış. anakartı değiştirdim şimidi sorun yok.

hocam ekran kartı onboard değilse eğer ekran kartını sökün pinlerini silgi ile temizleyip tekrar takın

Ekran kartının ramleri gitmiş, onboard ise anakartın değişmesi gerekir değil ise fırınlanması gerekir ekran kartının

nrurfali' Alıntı:
anakart veya başka bir donanım sorunu olduğundan emin olmak için, kasaya başka bir monitör bağlayıp bir de öyle deneyin isterseniz.
denedim. monitörlerde sorun yok. harici ekran kartı olmadığı için anakart diyorum. teknik serviste nereleriyle bakıyorlar anlamıyorum.

harici ekran kartı değilse harici ekran kartı alacaksınız hocam. bizim monitörlerde de çok oldu bu problem.

Geri