ekranda siyah leke

Kodla Büyü

guner189

Üye
samsung marka bir laptopum var.laptopu bir arkadaşa ödünç verdim geri aldığımda ekranın sol üst kısmında içerden siyah bir leke vardı.bir haftadır bu şekilde kullanıyorum leke yayılmadı aynen duruyor.garantisi de var.acaba garanti kapsamına girer mi ? garanti kapsamına girmezse tamiri ne kadara mal olur ?
bir fikri olan paylaşabilirse sevinirim.teşekkürler.

Siyah leke dediğiniz ekranda oluşan ölü piksel olabilir mi? Bir arkadaşımın başına gelmişti sıfır cihaz geldiğinde 1 tane ölü piksel vardı garantiye gönderdi geldiğinde ölü piksel sayısı 3 olmuştu.Bundan dolayı elektronik eşya birazda şans işi,sevmiyorum garanti servislerini, cihazlar kayboluyor, gönderdiğinizden daha kötü durumda teslim ediliyor... Garanti kapsamına kullanıcı hataları girmez!

ben aldığımdan bir şeyi yoktu.bir günlük arkadaşa ödünç verdim.geri geldiğinden siyah leke vardı.ben çarpma sonucu olabileceğini düşünüyorum.

eğer laptop yere düşüpde ekranın o kısmına sertbirşey gelmişse ondan olabilir birde belbi ekrana ellerinibasmış ya da bir şeyle bilerek yada bilmeden sert bir şeyle basmış olabilirler. :D

Genellikle 1 ölü piksele garanti vermezler. En az 3 veya 5 gibi bir rakamdan sonra garanti veriliyor. Tamiri yok, ekranı değiştirmenizi de önermem bir nokta için. Çünkü pahalıya mal olur.

Geri