El Yazısı Kurulumu SETUP

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan COBOL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

COBOL

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Elimdeki Fontları ( 30 el yazısı fontu ) setup halinde hazırladım.
Ekletmek istediğiniz font var ise göndermenizi bekliyorum.
YORUMLARINIZ var ise BEKLİYORUM

EL YAZISI FİŞ FONTLARI

YENİ VERSİYON--->

--------------------------------------------------------------------------------------------
Hasari hocamın verdiği fontlarımızda pakete eklendi.
Paket ilk verdiğim setupta bulunan el yazısı fontlarınıda içermektedir.
KARMA FONT PAKETİGÜNCELLENDİ

Ekli dosyalar

Eklediğim fontlar bunlar. 30 font olduğundan önizlemelerini diğerlerinden ayırmanın zor olduğunu düşündüm.
Yinede eklemek istenilen fontlar var ise @hasari sizden ve diğer üyelerden önerilerinizi beklerim.
NOT: Arkadaşlar Yukarıdaki setup bu fontları zaten otomatik olarak kurmaktadır.Bu kadar kısa sürede 9 kez indirilmesine bende şaşırdım.
Bence sizlerde buradaki pakette olmayan fontlar var ise gönderin.SETUP PAKETİNİ güncelleyelim.

Ekli dosyalar

Ufak bir önizleme ekliyorum. Sanırım bu paket daha çok ilköğretimde çalışanların işine yarayacak. @COBOL hocam birde reklam olayına girmişiz. :)

Ekli dosyalar

• nizleme.jpg
    nizleme.jpg
    221.1 KB · Görüntüleme: 2,102
Şarkıyı kastediyorsanız setup a ekleyecektim olmadı.Müzikli setup yapacaktım yani.
Ama sizin bu önizlemeleri kısa sürede nasıl aldığınıza şaşırdım.

COBOL' Alıntı:
Şarkıyı kastediyorsanız setup a ekleyecektim olmadı.Müzikli setup yapacaktım yani.
Ama sizin bu önizlemeleri kısa sürede nasıl aldığınıza şaşırdım.
Sonradan ekledğiniz font paketini indirdim önizlemeden büyük simgeleri seçtim ve printscreen tuşuna basıp photoshop'ta düzenleyip siteye ekledim.
Reklamdan kastım resim ve isim kullanmanızdı. :oops:

Haklısınız hocam kısa ve öz olması iyidir.DOSYAYI GÜNCELLEDİM.Sizcede nasıl olmuş?
Sonradan ekledğiniz font paketini indirdim önizlemeden büyük simgeleri seçtim ve printscreen tuşuna basıp photoshop'ta düzenleyip siteye ekledim.
Önizleme için hangi yazılım kullanıldı
Ben win xp kulllandığımdan belki öyle bir şansım yok.

Yazılımı var hocam.Pixel pixel uğraşmak lazım.
Birileri hazırlıyordur diyeceğim.Zaten 4-5 tanesi Talim terbiye kurulu sitesinde var.
Diğerleride eğitim sitelerinden .
Esasen Ben TÜRKÇE DESTEKLİ FONT bulamadım..
Forumda varsa birileri el atsın.

COBOL' Alıntı:
Haklısınız hocam kısa ve öz olması iyidir.Sizcede nasıl olmuş?
Önizleme için hangi yazılım kullanıldı
Ben win xp kulllandığımdan belki öyle bir şansım yok.
Windows 7 de önizlemeleride çıkıyor. :)

Lakin farklı TÜRKÇE FONT halen elinde olan var ise Eklerse güzel olur.Elyazısı veya değil.

COBOL' Alıntı:
Haklısınız hocam kısa ve öz olması iyidir.DOSYAYI GÜNCELLEDİM.Sizcede nasıl olmuş?
Bence şimdi süper olmuş. vakit bulursam fontlarım içerisinden seçim yapar buraya eklerim. Onlarıda pakete dahil ederiz. :)

Seçtiğim bir kısım font ektedir. Beğendiklerinizi pakete dahil edersiniz. Eğer başka isterseniz elimde başka fontlarda var onlardan da seçim yaparım. :)

Ekli dosyalar

Hocam setup'a ekledim.Teşekkürler ...
İçinde Türkçe fontlarımızda varmış.
Önceki el yazısıda dahil olunca süper bişi oldu.

Geri