mkankan Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 592 10 Nisan 2015 #1 http://www.ebiltek.com/elbiseden-sonra-simdi-de-bu-kedi-tartisiliyor/
mkankan Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 592 10 Nisan 2015 #3 muamma25' Alıntı: asağı :? Genişletmek için tıkla ... Allah Allah iki arkadaşımda aşağı dedi ben yukarı diyorum.
muamma25' Alıntı: asağı :? Genişletmek için tıkla ... Allah Allah iki arkadaşımda aşağı dedi ben yukarı diyorum.
yakuphan Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 4,601 10 Nisan 2015 #4 Kedinin sol ayağına bakarak, kedinin aşağı indiği görülüyor.
G gules84 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 431 11 Nisan 2015 #5 Aşağı çünkü öyle algıladım( ) supurgeliklerden de anlaşılıyor.birde kedinin geldiği yer zemin gibi değil, atmosfer gibi duruyor zaten.
Aşağı çünkü öyle algıladım( ) supurgeliklerden de anlaşılıyor.birde kedinin geldiği yer zemin gibi değil, atmosfer gibi duruyor zaten.
mkankan Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 592 11 Nisan 2015 #6 Bende aşağıya karar verdim. Merdivenin kenarlıklarına bakınca anlaşılıyor. :+1:
AKADEMİA Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,397 12 Nisan 2015 #8 yakuphan' Alıntı: Kedinin sol ayağına bakarak, kedinin aşağı indiği görülüyor. Genişletmek için tıkla ... :+1:
yakuphan' Alıntı: Kedinin sol ayağına bakarak, kedinin aşağı indiği görülüyor. Genişletmek için tıkla ... :+1: