elektrik süpürgesi tavsiye

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan först
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

först

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar elektrik süpürgesi alıcam.ne tavsiye edersiniz?kullandığınız,önereceğiniz yada memnun kalmadığınız markaları paylaşabilir misiniz?

bosch kullanıyorum
çok memnunum 7 yıldır kullanıyorum
o zaman en fazla 2200 watt vardı
şimdi ne kadarsa en yüksek onu alın çok temizliyor

uzun araştırmalarım sonucu dün gittim miele s8330 aldım, katalog fiyatı 1049 şansıma indirimde 699'a aldım. ürün özellikleri: alman malı, ömürlük, sıkıntı çıkarmayan, emiş gücü 500watt, torbalı, ses düzeyi çok sessiz değil ama rahatsız edici bir sesi de yok. 5 güç ayarı var, 3. güçte çalıştırsanız komşu sesten rahatsız olmaz. ürün yanında 38 liraya 4 tane orjinal toz torbası aldım. 1.5-2yıl torba ihtiyacım olmaz.aksesuar uçları için makinede özel bölüm var orada duruyor, orda burda saklama derdi yok. dezavantajı orjinal hepa filtresinin 130 tl oluşu. o da 1.5 yılda bir değiştirsem çok da zorlamaz.

Ekli dosyalar

• s-8330-hepa-z.jpg
    s-8330-hepa-z.jpg
    30.5 KB · Görüntüleme: 939
  • Aspirador_Miele_S8330_HEPA_almacenamiento_accesorios_ad_l.jpg
    Aspirador_Miele_S8330_HEPA_almacenamiento_accesorios_ad_l.jpg
    123.3 KB · Görüntüleme: 939
arkadaşlar bilgilerinize teşekkürler.hala karar veremedim ve şu hepa teknolojisini anlayamadım.bu hepa filtreside yenilenen bişey mi?

hocam "Philips FC9256 Ergofit ". torbasız, Toz hazneli. emiş gücü bayağı yüksekti o zaman için şimdi daha iyileri çıkmış yıkanabilir filtrelisi olan bile var.

Aşağıda link:
http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/cpin ... rtial.html
on numara hocam çok memnunum bozulsa gene aynısını alırdım. Philips bu işte de yine çok iyi.

Ekli dosyalar

• fc991201-marathon-ultimate-l.jpg
    fc991201-marathon-ultimate-l.jpg
    10 KB · Görüntüleme: 891
  • philips-fc9256-ergofit-x.jpg
    philips-fc9256-ergofit-x.jpg
    10.6 KB · Görüntüleme: 891
Geri