Elektrikler sürekli kesilince fatih interneti koptu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan only61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

only61

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Arkadaşlar okulumda sorunsuz bir şekilde fatih fiber interneti kullanıyorduk fakat hepinizin malumu elektrik kesilme sorunları çıkmaya başlayınca birden internet kesildi...
tahtaların hepsinde sarı ünlem var...sistem odasındaki kabini kapattım açtım ama işe yaramadı...acaba herkese mi aynı oldu yoksa başka bir sorun mu var?
bugünde okula garip bir yazı geldi...türksat uydusu ile ilgili güncelleme olacakmış falan...uydu yoluyla internete bağlanan okullardan bahsetmiş ama bilgim olmadığı için hiç bir şey anlamadım..

Sizin tahtalarla ilgili bir durum olduğunu sanmıyorum. İnternet sağlayıcı ile ilgili olsa gerek hocam. Sizin de belirttiğiniz gibi belki de güncelleme ile ilgilidir.

evet hocam bizde de aynı sorun oldu. sistem güncellemeye geldiler sorun düzeldi. zaten sistemden görüyorlarmıs hangi okulda güncelleme yapılacak falan gibiisnden.

hacer68' Alıntı:
evet hocam bizde de aynı sorun oldu. sistem güncellemeye geldiler sorun düzeldi. zaten sistemden görüyorlarmıs hangi okulda güncelleme yapılacak falan gibiisnden.
teşekkürler hocam...sorun elektriktenmi olmuş peki?

Geri