Elektrikli bisiklet/motosiklet kullananlar..

Kodla Büyü

tuncay2744

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhaba arkadaşlar bu ara elektrikli bisiklet alasım var. Okula giderken olmaz da onun dışında maça, spora, gezi ve hobi amaçlı çok mantıklı geliyor. Aranızda kullanan arkadaşlar var mı, varsa tecrübelerinizi öğrenmek istiyorum.
Marka model olarak hangisini önerirsiniz..?

tuncay2744' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar bu ara elektrikli bisiklet alasım var. Okula giderken olmaz da onun dışında maça, spora, gezi ve hobi amaçlı çok mantıklı geliyor. Aranızda kullanan arkadaşlar var mı, varsa tecrübelerinizi öğrenmek istiyorum.
Marka model olarak hangisini önerirsiniz..?
Takipteyim kullanan arkadaşların değerlendirmelerini bekliyorum...

ben kullandım hocam bir süre sonra batarya zayıflıyor bataryaların fiyatları da 200 civarı 2 sene kullandım sattım. yeni şarzlılar daha hızlı ve sağlam tavsiye ederim hepsi aynı zate markaya gerek yok

gezegen10' Alıntı:
ben kullandım hocam bir süre sonra batarya zayıflıyor bataryaların fiyatları da 200 civarı 2 sene kullandım sattım. yeni şarzlılar daha hızlı ve sağlam tavsiye ederim hepsi aynı zate markaya gerek yok
Hocam siz hangi marka kullandınız?
Anladığım kadarıyla 2 yıl rahat rahat binebiliriz daha sonra 200 tlye bataryayı yenileyince yine bineriz anlamını çıkarabilirmiyim?

arora vardı bende ilk çıkan şarzlılardandı aynen öle hocam 2 sene rahat rahat binersin sonra bi batarya alır devam edersin suda korumaya çalış yeter

ben 3 senedir motosiklet kullanıyorum. yakıtı ekonomik, trafikte bekleme derdi yok, park sorunu yok, pratik, havadar, kullanışlı... kesinlikle tavsiye ederim.

cakkoyun' Alıntı:
ben 3 senedir motosiklet kullanıyorum. yakıtı ekonomik, trafikte bekleme derdi yok, park sorunu yok, pratik, havadar, kullanışlı... kesinlikle tavsiye ederim.
Hocam Kuşadasındasınız galiba, orada olsam ben fiyakalı bi motosiklet alıp binerim. Orası uygun ama Antep trafiği berbat ve çok kalabalık. Polis sürekli yakalıyor A2 ehliyet ve kask olmazsa ceza yazıyorlar. O yüzden ben elektrikli motosiklet kararını verdim.

hocam dün bir kazaya sahit oldum iett otobüsü ile motorun arasina girmeye calişan arac motora carpti ve adam yerde sürüklendi kostuk gittik allahtan kask filan vardi burnu bile kanamadi sükür... tehlikeli :( ben tafsiye etmiyorum sanirim dün korktugum icin

gezegen10' Alıntı:
arora vardı bende ilk çıkan şarzlılardandı aynen öle hocam 2 sene rahat rahat binersin sonra bi batarya alır devam edersin suda korumaya çalış yeter
Anladım hocam benim şu model hoşuma gitti, nasıl sence?
http://www.stmax.com.tr/images/z406_2.png
Hocam birde şu güç/watt olayı var. Kaç watt almak daha mantıklı?
Yukarıdaki ürün güzel ama watt biraz düşük diğerlerinden. 500 watt bu, yeterli olumu acaba?

hocam bu modeller daha iyi senin gösterdiği 500 w bu resimdeki 1200 w 60 km hıza çıkabiliyor. senin gösterdiğin 35 gidiyor

Ekli dosyalar

• FB,1317,10,st-max-dora-1200-elektirikli-bisiklet-elektrikli-bisikletler-st-max-dora-1200.jpg
    FB,1317,10,st-max-dora-1200-elektirikli-bisiklet-elektrikli-bisikletler-st-max-dora-1200.jpg
    21.6 KB · Görüntüleme: 3,506
YK-05-DUNYA-r1.jpg

En çok bunu beğendim, YUKI de marka olarak güvenilir diye düşünüyorum. Bu marka aslında tekstil makineleri üretirdi. Bu alana da girmiş anlaşılan..

arkadaşlar marka ve model önerisi olan varmı acaba? ben de almayı düşünüyorum. ama hiç bir fikrim yok marka ve özellik?kullananlar varsa tavsiye niteliğinde iyi olur.

Geri