Elektrikli Isıtıcı Tavsiyesi

Kodla Büyü

hyalcin_61

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar 27 günlük bebeğim var malum havalar da soğudu birden elektrikli ısıtıcı almayı düşünüyorum fakat bir çok model ve marka var. Kullanıp memnun kaldığınız bir ürün varsa tavsiye ederseniz sevinirim

1800 wattlık ufo kullandım. ben memnundum. anlık olarak ısınmayı sağlyor.
3-4 yıl oldu. nemlendirici özelliği olanlardan almanı öneriririm. özellikle bebek varsa kesinlikle ortamın nemli olması gerk.

Ortam ısısı için yağlı radyator Olabilir. Ben kullanıyorum delonghinin bir ürünü. Odada kalorifer yanmış oluyor bir nevi.

alimurat58' Alıntı:
1800 wattlık ufo kullandım. ben memnundum. anlık olarak ısınmayı sağlyor.
3-4 yıl oldu. nemlendirici özelliği olanlardan almanı öneriririm. özellikle bebek varsa kesinlikle ortamın nemli olması gerk.
hocam bu ufo infared ısıtıcıların nemlendirici özelliği olanları var mı acaba

Hocam 27 günlük bebek için kalorifer radyatör vs. olmaz.
Git alfa al yada daha ucuz fiyatlı imitasyonlardan vs al diyeceğim. seneyi belkide öbür seneyi belki anca çıkartırsın.Çünkü gece gündüz 24 saat çalışacak.
Sen beni dinle hocam En kalitesinden ve en az 3000 watt lık alfa yada daha iyisi bir ufo al.
Bu arada 3000 Watt dedikse tesisat ve sigorta ona göre güçlü olmalı yoksa üzülürsün.

Bizim ufaklık doğmadan önce baya araştırıp yağlı radyatör almıştım. Delonginin dragon modelinin iyi olduğunu birçok sayfadan okudum. Ufaklık 20 aylık oldu hala kullanıyorum. Ben aldığımda dragon 3 yeni çıkmıştı, onu almıştım. Çok memnunum. Hatta 1 tane daha almayı düşünüyorum. Baktım, Delongi - Dragon 4 çıkmış. Tavsiye ederim. Evi 3 gün ısıt, sürekli 1 de açık kalsın. Termostatı ayarla, gerisini ona bırak. Evde kalorifer varmış gibi...

Geri