Elektrikli Süpürge hakkında

Kodla Büyü

bmehmetcan

Site Gezgini
Arkadaşlar son zamanlarda reklamlarda gösterilen Bosch Relaxx'x BGS5SIL66A 1200 W Elektrikli Süpürge hakkında bilgiye ihtiyacım var kullanan yada bilgisi olan varsa bildiklerinin paylaşırsa alıp almayacağıma karar vermemde yardımcı olacaktır.İlginize şimdiden teşekkürler

muallimtamer' Alıntı:
o makinaya 600-700 vereceğine git bir ARNİCA BORA al hiç bir farkı yoktur.
Nasıl farkı olmaz. Şahsen arnica var bizde ve resmen hammal gibi taşıyoruz ordan oraya.
Arkadaşa gelirsek, yakınlarda bir mağaza varsa git direk yerinde gör makinayı ve dene. En iyi kararı orada verirsin. Sessiz bir ürün herhalde bir de performansı iyiyse alınabilir.

Bosch BGS6pro2 almıştım ama tavsiyem toz torbalı almanız...en pasta toz torbalılar almanya merkezli, diğerleri çin üretimi.bence onemli her ne kadar bosch olsa da ... birde ürünü görmeden sakın almayın, hayal kırıklığı olabilir.benimki çok basit geldi sanki bir yere çarpınca kırılacak gibi...bulunduğum yerde yoktu, getirttirdim şimdi olsa iyice bakardım...yalnız sessiz ve güç olarak hakkını verir.Toz torbalıların performansı haliyle daha yüksek toz torbasızlara göre...Olur ya servis işi olacaksa da bosch'un merkezinden yonlendirme yapın, bulunduğunuz yerden çağırırsanız bir şey oldum sanabilirler...Philipste guzel karşılaştırma yapmanız da fayda var...

bu arada kendi kendine temizleme olayı da çektiği parçaları un ufak yapıyor, guya temizliyor, her makine toz bırakır supururken ıslak supurme ıslemı yapanlar hariç...çok aham şaham bir şey değil kendi kendine temizleme...Toz torbalıları al derim hcm

hocam bizde de arnica bora vardı hiç kullanamadım çok zorlandım daha sonra toz torbasız bosch elektrikli süpürgeyi 800e falan aldım acayip memnunum o kadar güzelki muhtesem çekiyor toz birakmiyor. Parasinin hakkini veriyor

Geri