Elektronik Öğretmenlerinin meslek lisesinde çalışması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan acaluk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

acaluk

Site Gezgini
yeni ÖĞRETMENLİK ALANLARI, ATAMA VE DERS OKUTMA ESASLARI çizelgesinde

Elektronik ve Bilgisayar Öğretmenliği/Eğitimi (**) ,
(**) Mesleki ve Teknik Ortaöğretim Kurumlarına Atanamazlar.

İbaresi bulunuyor. Ben Ticaret meslek lisesinde çalışıyorum.Artık meslek liselerine atanamayacak mıyız.
yeni talim terbiye kurulu kararını yorumlar mısınız.

öyle gözüküyor sanki.yada yine elektronik öğretmenlerini alacaklar ama meslek liselerine atamayacaklar . 20 şubat 2014 öncesine kapsamaması gerekir kazanılmış hak var.ama malesef yine bir sürü kafa karaşıklığı.

bilgisayar ve kontrol öğretmenliğinde de aynı sorun var tefi bitirip meslek lisesine atanma kim atanacak ulen....

geçici maddeleri okursanız anlarsınız hocam. eski sisteme göre atananlar hak kaybına uğramayacaklar gibi ibareler var.

parssan' Alıntı:
hangi geçici maddeler

Yani bugün T.M.L'de veya başka bir Meslek Lisesinde çalışanlar çalışmaya devam edecekler ama herhangi bir yer değiştirme,tayin gibi durumda Meslek liselerine atanamayacaklar !

Elektronik ve Bilgisayar Öğretmenliği/Eğitimi mezunu olarak bu kararı doğru bulmuyorum.

TEF'inde verilen elektronik bilgisayar eğitimi, yıllardır meslek liselerinde vermiş olduğumuz eğitim sonunda bizleri paint'e,klavye kullanımını anlatmaya mahkum etmemeleri gerekir !

Elektronik ve Bilgisayar Öğretmenliği/Eğitimi alırken 4'üncü sınıfta MESLEK LİSESİ'nde STAJ YAPTIRANLAR neden ilk öğretime göndermediler o zaman? Nedeni çok açık !

Verilen eğitim ve müfredat ilk öğretim müfredatı değil Meslek Lisesi müfredatı olduğu için tabiki.

Geri