elimde iki hafıza kartı var

Kodla Büyü

Çağrı1

Seçkin Üye
Seçkin Üye
hafıza kartı var elimde iki tane aldığım biir kat okuyucu ikisinide bozdu biçimlendirilmesi gerekiyor diyor daha sonrada windows bu kartı biçimlendiremedi diyor yaklaşık 45 liradan doksan lira kurtarma imkanı bilen varmı teşekkürler şimdiden

Kart okuyucuda sorun varsa başka bir kart okuyucusu veya direk notebooktan biçimlendirin. Oda olmadı linux altında biçimlendirin.
Siz genede çok ümitlenmeyin büyük ihtimalle ikisi de bozulmuştur.

Çağrı1' Alıntı:
hafıza kartı var elimde iki tane aldığım biir kat okuyucu ikisinide bozdu biçimlendirilmesi gerekiyor diyor daha sonrada windows bu kartı biçimlendiremedi diyor yaklaşık 45 liradan doksan lira kurtarma imkanı bilen varmı teşekkürler şimdiden
..
dosya formatı RAW mı oldu acaba ?

Elinizdeki iki karta da geçmiş olsun. Kart okuyucu da bozuk muş demekki. O zaman şöyle düzelteyim; elinizdeki iki kart ve bir kart okuyucu bozulmuş. Geçmiş olsun:)

Çağrı1 hocam. Haddime değil ama dittatimi çok çektiği içn yazmak zorunda hisstettim kendimi. Cümleleri çok kötü kuruyorsunuz, haddime değil ama nedenini sormak istedim bi an içimden gelerek:)

sibilim_ogretmeni' Alıntı:
Çağrı1 hocam. Haddime değil ama dittatimi çok çektiği içn yazmak zorunda hisstettim kendimi. Cümleleri çok kötü kuruyorsunuz, haddime değil ama nedenini sormak istedim bi an içimden gelerek:)
özür dilerim dalgınlıktan sayın moralim bozuk biraz o yüzden konuşurkende aynı şeyi yapıyorum moralim bozuk olunca

Çağrı1' Alıntı:
sibilim_ogretmeni' Alıntı:
özür dilerim dalgınlıktan sayın moralim bozuk biraz o yüzden konuşurkende aynı şeyi yapıyorum moralim bozuk olunca
noktalama işaretlerini kullanmıyorsun. böyle görünmesinin nedeni bu olabilir :D

Geri