..Çağrı1' Alıntı:hafıza kartı var elimde iki tane aldığım biir kat okuyucu ikisinide bozdu biçimlendirilmesi gerekiyor diyor daha sonrada windows bu kartı biçimlendiremedi diyor yaklaşık 45 liradan doksan lira kurtarma imkanı bilen varmı teşekkürler şimdiden
özür dilerim dalgınlıktan sayın moralim bozuk biraz o yüzden konuşurkende aynı şeyi yapıyorum moralim bozuk oluncasibilim_ogretmeni' Alıntı:Çağrı1 hocam. Haddime değil ama dittatimi çok çektiği içn yazmak zorunda hisstettim kendimi. Cümleleri çok kötü kuruyorsunuz, haddime değil ama nedenini sormak istedim bi an içimden gelerek
noktalama işaretlerini kullanmıyorsun. böyle görünmesinin nedeni bu olabilirÇağrı1' Alıntı:özür dilerim dalgınlıktan sayın moralim bozuk biraz o yüzden konuşurkende aynı şeyi yapıyorum moralim bozuk oluncasibilim_ogretmeni' Alıntı:Çağrı1 hocam. Haddime değil ama dittatimi çok çektiği içn yazmak zorunda hisstettim kendimi. Cümleleri çok kötü kuruyorsunuz, haddime değil ama nedenini sormak istedim bi an içimden gelerek