Emniyette Bilgisayar Kursu ücreti

Kodla Büyü

ilhanmsn

Aktif Üye
Arkadaşlar emniyette çocuklara bılgısayar kursu açılacakmış. Ücreti elden ödenecekmiş. Bu ödeme bana sıkıntı yaratırmı elden olduğu için.Devlet memurları başka iş yapamaz maddesi varya

haftada 10 saate kadar ders verebiliyorsunuz.. hem bu ülkede hırsızlıkla kazanıpta yiyenin içenin bile yanına kar kalıyor siz hakkınızla yaptığınız işin parasını alacaksınız elbette.. neden çekiniyorsunuz ki..

hocam kesınlıkle resmı yoldan ac yoksa basın agrırsa kımse arkanda durmaz basının agrıması bır sıkayete baglı onları halk eğitime yonlendır o kanaldan ac
bırde polıs mılletı para vermek ıstemez verecekse bıle olu para verır halk egıtım sana yeter ve 10 saat degıl 8 saat acabılırsın

Çok tşkr ediyrum arkadaşlar verdiğiniz bılgılerden.Halk eğitim kanalıyla bıle açsanız dedıler halk eğitimin verdiği ücretin ekstra olarak daha verımlı çalışmanız için artı bızde elden vereceğiz dediler. Ben anlamadım herkes para vermek için uğraşıyor :D bazı arkadaşlar alma dıyor ama alırsam sorun olurmu elden anlamadım

Al al.. kazandığındanda fakir fukaraya dağıt biraz.. helal para sıkıntı oluşturmaz.. kursiyerlerin dilekçelerini al.. kurs açma başvurunu planını vb gerekli şeyleri hazırla halk eğitimlede bir görüş.. 10 saat hem halk eğitimden al hemde elden veriyorlarsa al.. gönül rızasıyla veriyorsa insanlar sorun olmaz.. şikayet olsada inan hiç bir şey olmaz.. bu ülkede bir sıkıntı olmaz herşey zaten yanlış işliyor birşey oluyormu? yok olmuyor.. ki senin yaptığın hem kanuni hemde helal.. sorun yok..

versace' Alıntı:
hocam kesınlıkle resmı yoldan ac yoksa basın agrırsa kımse arkanda durmaz basının agrıması bır sıkayete baglı onları halk eğitime yonlendır o kanaldan ac
bırde polıs mılletı para vermek ıstemez verecekse bıle olu para verır halk egıtım sana yeter ve 10 saat degıl 8 saat acabılırsın

hayır hocam 8 değil 10 saate kadar ekders alabiliyoruz haftalık halk eğitimden.

Geri