jandarma' Alıntı:O ne lan öyle türkçe öğretmeni gibi. Arkadaşım sen yenisin galiba uhaha: 1500 verirlerse yat kalk dua et
Yok yeni değilim arkadaşım, ayrıca atanmış birisi olarak yazıyorum..."Ben atandım gerisine karışmayayım", "Banane onlarıda atanamayanlar düşünsün" durumunda olmadığımdan herbir umut ışığını ve bilgiyi paylaşarak kendi branşımdaki atanamamış arkadaşlarım içinde çaba sarfedip, paylaşıyorum.Birşeyleri öpüp başıma koyma gibi bir durumumda yok...Bu branşın hakkıdır...Söylenti de olsa az bile sayılabilecek bir rakamdır 5000 kadro..Umarım 5000 ve üzeri alım yapılırak hem bu alanda geri kalmışlığımıza bir başlangıç yaparız...Hem de mağdur arkadaşlarımızın mağduriyteini gidermiş oluruz...
jandarma' Alıntı:Yok yeni değilim arkadaşım, ayrıca atanmış birisi olarak yazıyorum..."Ben atandım gerisine karışmayayım", "Banane onlarıda atanamayanlar düşünsün" durumunda olmadığımdan herbir umut ışığını ve bilgiyi paylaşarak kendi branşımdaki atanamamış arkadaşlarım içinde çaba sarfedip, paylaşıyorum.Birşeyleri öpüp başıma koyma gibi bir durumumda yok...Bu branşın hakkıdır...Söylenti de olsa az bile sayılabilecek bir rakamdır 5000 kadro..Umarım 5000 ve üzeri alım yapılırak hem bu alanda geri kalmışlığımıza bir başlangıç yaparız...Hem de mağdur arkadaşlarımızın mağduriyteini gidermiş oluruz...
Şeker kardeşim bizde olabildiği kadar atama istiyoruz. Sen baya baya yenisin galiba çünkü aynı yaygara dersimiz 5 ve 6. Sınıflarda zorunlu olunca da koptu. Peki sonuç ne. Norm fazlası olmaya devam eden yüzlerce bilişim teknolojileri öğretmeni ve ataması yapılmayanlar içinde sadece 1000 kadro. Bence sana bu forumdan ekmek çıkmaz. Git face teki yaygaracı grupta öt uhaha:
Seni bir öttürürüm lavuk...Anan tanıyamaz
Kusura bakma hocam. Sen burada gerçeklik üzerinden yorum yapan arkadaşlara bu şekilde aba altından sopa gösterircesine tuzunuz kuru vari yaklaşımda bulunursan yazılacak sert söylemleri de sineye çekmeyi bileceksin...cronos23' Alıntı:"Ben atandım gerisine karışmayayım",
"Banane onlarıda atanamayanlar düşünsün"
durumunda olmadığımdan herbir umut ışığını ve bilgiyi paylaşarak kendi branşımdaki atanamamış arkadaşlarım içinde çaba sarfedip, paylaşıyorum.
Kusura bakma hocam. Sen burada gerçeklik üzerinden yorum yapan arkadaşlara bu şekilde aba altından sopa gösterircesine tuzunuz kuru vari yaklaşımda bulunursan yazılacak sert söylemleri de sineye çekmeyi bileceksin...