EN AZ 5000 BİLİŞİM ÖĞRETMENİ ATAMASI

Kodla Büyü

cronos23

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Son günlerde yapılan açıklamalar ve bunlara bağlı bakanlıktan gelen fısıltı haberlere göre, en az 5000 Bilişim öğretmeni atamasının yapılması bekleniyor.Bu atamalar sizce yeterli midir? Ve Bu sayıda bir alım olursa Atama puanı kaça kadar düşer?

YENİ GELİŞME !!! :!:

Bilim sanayi ve Teknoloji bakanı FİKRİ IŞIK "kodlama eğitimi" için sohbetler yapıyor... Anlaşılan bakan bu konuda epey niyetli! Hadi bakalım inşallah bu sefer bilişime zorunlu ders ve yüksek bir atama gelir. bu döneme de yetişebilir...

"Sayın Bakanım @fikriisik ile #dijitalçağ #kodlama eğitimi hakkında sohbet ettik. Öğrencilerimizin projelerini sunduk.
"
İlgili tweet: https://twitter.com/goyucel/status/620624837103484928

O ne lan öyle türkçe öğretmeni gibi. Arkadaşım sen yenisin galiba :puhaha: 1500 verirlerse yat kalk dua et

5000 atamanın çok da mantıklı olduğunu düşünmüyorum. Şu an kodlama dersleri gelse, eldeki öğretmenlerden hala norm fazlası durumunda kalanlar olur. Çünkü, ders öyle birden bire bütün sınıflara konulamaz. Kademeli gerçekleştirilmesi gerekir. Eğer zorunlu kodlama dersleri gelirse seneye belki 2000 üzeri atamalardan konuşulabilir bu sene taş çatlasa 1000. O da en iyimser bakış açısıyla...

jandarma' Alıntı:
O ne lan öyle türkçe öğretmeni gibi. Arkadaşım sen yenisin galiba :puhaha: 1500 verirlerse yat kalk dua et

Yok yeni değilim arkadaşım, ayrıca atanmış birisi olarak yazıyorum..."Ben atandım gerisine karışmayayım", "Banane onlarıda atanamayanlar düşünsün" durumunda olmadığımdan herbir umut ışığını ve bilgiyi paylaşarak kendi branşımdaki atanamamış arkadaşlarım içinde çaba sarfedip, paylaşıyorum.Birşeyleri öpüp başıma koyma gibi bir durumumda yok...Bu branşın hakkıdır...Söylenti de olsa az bile sayılabilecek bir rakamdır 5000 kadro..Umarım 5000 ve üzeri alım yapılırak hem bu alanda geri kalmışlığımıza bir başlangıç yaparız...Hem de mağdur arkadaşlarımızın mağduriyteini gidermiş oluruz...

Yok yeni değilim arkadaşım, ayrıca atanmış birisi olarak yazıyorum..."Ben atandım gerisine karışmayayım", "Banane onlarıda atanamayanlar düşünsün" durumunda olmadığımdan herbir umut ışığını ve bilgiyi paylaşarak kendi branşımdaki atanamamış arkadaşlarım içinde çaba sarfedip, paylaşıyorum.Birşeyleri öpüp başıma koyma gibi bir durumumda yok...Bu branşın hakkıdır...Söylenti de olsa az bile sayılabilecek bir rakamdır 5000 kadro..Umarım 5000 ve üzeri alım yapılırak hem bu alanda geri kalmışlığımıza bir başlangıç yaparız...Hem de mağdur arkadaşlarımızın mağduriyteini gidermiş oluruz...

Şeker kardeşim bizde olabildiği kadar atama istiyoruz. Sen baya baya yenisin galiba çünkü aynı yaygara dersimiz 5 ve 6. Sınıflarda zorunlu olunca da koptu. Peki sonuç ne. Norm fazlası olmaya devam eden yüzlerce bilişim teknolojileri öğretmeni ve ataması yapılmayanlar içinde sadece 1000 kadro. Bence sana bu forumdan ekmek çıkmaz. Git face teki yaygaracı grupta öt :puhaha:

jandarma' Alıntı:

Şeker kardeşim bizde olabildiği kadar atama istiyoruz. Sen baya baya yenisin galiba çünkü aynı yaygara dersimiz 5 ve 6. Sınıflarda zorunlu olunca da koptu. Peki sonuç ne. Norm fazlası olmaya devam eden yüzlerce bilişim teknolojileri öğretmeni ve ataması yapılmayanlar içinde sadece 1000 kadro. Bence sana bu forumdan ekmek çıkmaz. Git face teki yaygaracı grupta öt :puhaha:

Seni bir öttürürüm terbiyesiz adam...

cronos23' Alıntı:
"Ben atandım gerisine karışmayayım",

"Banane onlarıda atanamayanlar düşünsün"
durumunda olmadığımdan herbir umut ışığını ve bilgiyi paylaşarak kendi branşımdaki atanamamış arkadaşlarım içinde çaba sarfedip, paylaşıyorum.
Kusura bakma hocam. Sen burada gerçeklik üzerinden yorum yapan arkadaşlara bu şekilde aba altından sopa gösterircesine tuzunuz kuru vari yaklaşımda bulunursan yazılacak sert söylemleri de sineye çekmeyi bileceksin...

Dersleri kademeli olarak getirmediktwn sonra 5000 ogretmen atansa bile ilde ilcede kose kapmaca oynariz norm fazlasi dan hali hazirda zaten o okul bu okul kose kapmaca oynuyoruz.bu sayi tek kalemde zor ama peyder pey hedeflenebilir

Kusura bakma hocam. Sen burada gerçeklik üzerinden yorum yapan arkadaşlara bu şekilde aba altından sopa gösterircesine tuzunuz kuru vari yaklaşımda bulunursan yazılacak sert söylemleri de sineye çekmeyi bileceksin...

:+1:

@jandarma Bırak insanlar düşündüklerini özgürce ifade etsinler. Kimse sen alay geç,dalga geç diye bu mesajları yazmıyor. İlgisiz yorum yapmayın arkadaşlar. Herkes edebiyle yorumunu yapsın. Sonrasında konu belli başlı adamların yönlendirmesiyle farklı bir hal alıyor.

MEB'in bu konuda yapacağı öncelikle dersi zorunlu bir ders olarak, yoksa seçmeli bir ders olarak mı değerlendireceği. Sonrasında ders aşamalı olarak okullarda hayata geçirilmelidir. Hocalarımın dediği gibi 1500 civarı atama olur. Fazla umutlanmamak gerek.

Geri