En başarılı ve başarısız bakan anketi: Ömer DİNÇ durumu?

Kodla Büyü

aslan0706

Süper Üye
Süper Üye

Ekli dosyalar

• mer.jpg
    mer.jpg
    59 KB · Görüntüleme: 1,098
Bir de soruyorsun hocam, Bugün Kezetası değil mi o?

Başarılı göstermesinin nedeni şudur:

Bugün kezetası da rica, minnet, yalvar yakar, dilen abonelik sistemi ile çalışan adı lazım değil bir kezeta gibi rica, minnet, yalvar yakar, dilen abonelik ile çalışmaktadır.

Yani anlayacağın aynı kesimin kezetasıdır.

Bakanı onlar başarılı göstermeyecek de, ben mi göstereceğim?

anket sonuçları bile tamamen ideolojik. türkiyenin oy dağılımı ile aynı sonuçlar. maalesef milletimiz herzaman ki gibi hizmet ve kaliteden çok ideolojiyi oylamış.
daha 8 aydır görevde olan ve eğitimle bugüne kadar alkası olmamış bir adamın bütün eğitim sistemini değiştirmesini halkımız onaylıyor demek ki. ne diyelim herkes hak edildiği gibi yönetilir. amma velakin bizim çocuklarımız da arada kaynıyor :-1:

Resmi açınca aşşağıda web adresi var
orç araştırma yaziyo
Hiç gülcem yoktu :lol:

Yayınlayan bugün gazetesi, araştırmayı yapan ise http://www.orcarastirma.com firması. ismi Objetif Araştırma Merkezi nin kısaltmasından geliyormuş :puhaha: :puhaha:
25 bakan içerisinde Ömer Dinçer i sonunculuktan önceki bir sırada gösteren her araştırma taraflıdır. :verymad:

sitelerdeyim' Alıntı:

Bugün kezetası da rica, minnet, yalvar yakar, dilen abonelik sistemi ile çalışan adı lazım değil bir kezeta gibi rica, minnet, yalvar yakar, dilen abonelik ile çalışmaktadır.

Sayın sitelerdeyim hocam biraz haber sitelerini gezseydiniz bütün sitelerde aynı haberi görürdünüz... ben de en az senin kadar bakanı sevmiyorum ama illa bir yerlere laf atmanın manası yok...okumazsın inanmazsın sen bilirsin ama meselenin aslından haberin yok sadece yazıyorsun..

mehmetsozen' Alıntı:
sitelerdeyim' Alıntı:

Sayın sitelerdeyim hocam biraz haber sitelerini gezseydiniz bütün sitelerde aynı haberi görürdünüz... ben de en az senin kadar bakanı sevmiyorum ama illa bir yerlere laf atmanın manası yok...okumazsın inanmazsın sen bilirsin ama meselenin aslından haberin yok sadece yazıyorsun..

Evet bazı sitelerde mevcut ancak ben bütüüün sitelerde görmedim; yok. Ciddiye alınacak bir anket gibi görülmemiş büyük haber siteleri ve gazeteler tarafından.

İlla bir yerlere laf atıyorum, rica, minnet, yalvar, yakar, dilencilik yöntemleri ile satılan pardon satılan kare, hatta küp(aynı yere gün sonunda bir tek sayfası açılmamış 3 gazete girdiğine şahidim efendim) gazetelere özellikle.

Geri