bashcasy' Alıntı:hediyeler henüz bana ulaşmadı :?
banada ulaşmadı hocam bugün gelir sanıyordum ama gözüm yolda kaldı :lol: . yarın gelmesi lazım artık :cry:
bashcasy' Alıntı:hediyeler henüz bana ulaşmadı :?
Niyazi SARAL' Alıntı:Problemi olanalr sustundag@cizgi.com.tr adresine yazmalılar.
bilisimci61' Alıntı:bende yazdım cevap gelmeden önce kargoya ben gidip sordum artık okula servisleri yokmuş benim almamı bekliyorlarmış kaç gündür...
hediyeler için tşkler...
bir başka yarışmada görüşmek üzere :lol:
Niyazi SARAL' Alıntı:Şimdi mesajları okudum, evet anlatım hatası var. Mesajlardan 24 katılmcıya 24 poster gelecemiş gibi anlaşılıyor. Valla bu hatanın kabahati sizin Bana Türkçe'yi düzgün öğretememi öğretmnlerin. Özür dilerim.
Posterler sadece sahiplerine gönderildi. Hep böyle düşünmüştük. Şu durumda bile herkese tüm posterleri gönderseydik 8.000 TL olurdu masrafı ki çok anlamlı da olmazdı.
Arkadaşlardan bazılarının "daha büyük asılsaydı" dediğini gördüm ve şaşırdm. Hiçbir görsel hazırlanan orjinal boyutundan farklı basılamaz ve bu boyutun dpi ve dosya formatı ile de doğrudan ilgii vardır. Bunları bilen bir arkadaş anlatırsa iyi olaca. Siz Pazartesi profosyonel bir poster upload ederim dediğimi anlarsınız. A4 boyutunda da poster olmaz. Bunu basan adam A4 boyutunda basar ve hiçbirşey okunmaz.
vgm' Alıntı:Niyazi SARAL' Alıntı:Şimdi mesajları okudum, evet anlatım hatası var. Mesajlardan 24 katılmcıya 24 poster gelecemiş gibi anlaşılıyor. Valla bu hatanın kabahati sizin Bana Türkçe'yi düzgün öğretememi öğretmnlerin. Özür dilerim.
Posterler sadece sahiplerine gönderildi. Hep böyle düşünmüştük. Şu durumda bile herkese tüm posterleri gönderseydik 8.000 TL olurdu masrafı ki çok anlamlı da olmazdı.
Arkadaşlardan bazılarının "daha büyük asılsaydı" dediğini gördüm ve şaşırdm. Hiçbir görsel hazırlanan orjinal boyutundan farklı basılamaz ve bu boyutun dpi ve dosya formatı ile de doğrudan ilgii vardır. Bunları bilen bir arkadaş anlatırsa iyi olaca. Siz Pazartesi profosyonel bir poster upload ederim dediğimi anlarsınız. A4 boyutunda da poster olmaz. Bunu basan adam A4 boyutunda basar ve hiçbirşey okunmaz.
GAYET ŞIK DURDU BİZİM PANONUN YANINDA... :mrgreen:
GAYET ŞIK DURDU BİZİM PANONUN YANINDA...
DAĞ FARE DOĞURMUŞ
ghost' Alıntı:bir pano resmi ile 1 tornavidanın peşine düştünüz ya; helal olsun ; Niyazi bey gitmekte sonuna kadar haklı, düzenlemiş olan etkinliklerin derinliğine bakan ve esas meseleyi gören arkadaşlarımıza kendi adıma mesleğimize kattıklarınızdan dolayı teşekkür ederim ama bir panonun bir tornavidanın peşine düşenlere ise söyleyebileceğim fazla söz yok, öğrencilerinize ve ülkenize faydanız olsun istiyorsanız önce kişiliğinizi geliştirin.
Dünyanın neresinde gördünüz her katılımcıya ödül gönderildiğini, Meb camiası bize bu kadar değer verdimi hiç. Bırakın tornavida hediyesini , kendi imkanlarımızla okulumuza bir sürü malzeme almadıkmı, önce kendi ortamımıza bakalımda sonra başkalarını eleştirelim.
Gerçekten yazık; şu paylaşımda bulunduğumuz ortamın parasını dahi 1yıldır Niyazi hocam veriyor, oysaki daha geçen yıllarda eğitek bu siteyi kapatmak için uğraşmadımı, gerçekten yazık..
Niyazi beye herşey için teşekkür ediyorum, biz ayakta kendi başımıza da duracağımızı her zaman söyledik ama herşeye rağmen bizi bırakmadı ve devam etti. Tam nedenini bilemiyorum belkide gitme nedeni bu olaydan dolayı değildir belki başka bir sebeb artık her ne ise ama şuan için üzgün olduğumu söyleyebilirim. Bu site devam eder öyle yada böyle ama bundan sonra etkinliklerde size kim laptop alır, projeksiyon alır, tornavida gönderir orasını bilemem.