En indirimli bağımsız elektrik tedarikçisi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan COBOL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

COBOL

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Arkadaşlar;
Bildiğiniz gibi Elektrik dağıtım ve elektrik tedarikçileri ayrı ayrı firmalardır.
Biz ev tüketicilerini ilgilendiren konu ise bağımsız elektrik tedarikçileri dir.
YANİ ORTADA BİR İNDİRİM REKABETİ VAR.
Her ne kadar, şimdiye kadar, Elekrik dağıtım firmasının, aynı isimdeki yan kuruluşu olan tedarikçi firmayı kullandı isekte, değiştirmek istiyorum.
●Peki bunlar yüzde kaç indirim veriyorlar.
●Siz nasıl pazarlık yaptınız ve hangi firma ile % kaç indirim için sözleşme imzaladınız?
●Ben nasıl araştırırım?
■Aylık ortalama 200 tl tüketime % 15 indirim alabilirmiyim.
♡Teşekkürler.♡

Şu anda bağlı bulunduğunuz ilde hizmet veren elektrik dağıtım şirketinden başka bir şirketten hizmet alabiliyor muyuz. Ben alamıyoruz diye biliyorum. Alıyorsanız nasıl oluyor. Süreç hakkında bilgi verebilir mısınız

Re: Ynt: En indirimli bağımsız elektrik tedarikçisi

Telefonda en ucuz tarifeyi veren ve en indirimli operatörün simkartını takıp, öbürünü atıyorsunuz ya;
Aynen öyle hocam.
Benim EnerjiSa ile 3 yıldan bu yana sözleşmem vardı.
Alternatif AkSa yada Gasal ve diğer firmalar ile nasıl pazarlık yapacağımı düşünüyor ve piyasa araştırması yapıyorum.
Bugün rastladım.
Bir ay, en yüksek faturanız bizden diyen ve Aylık sabit elektrik faturası vaat eden bile var.Reklamına memurlar.net te rastladım.

Re: Ynt: En indirimli bağımsız elektrik tedarikçisi

xxltc' Alıntı:
Şu anda bağlı bulunduğunuz ilde hizmet veren elektrik dağıtım şirketinden başka bir şirketten hizmet alabiliyor muyuz. Ben alamıyoruz diye biliyorum. Alıyorsanız nasıl oluyor. Süreç hakkında bilgi verebilir mısınız
Telefonla arıyorsunuz
pazarlığını yapıyorsunuz.
Eve çağırıyorsunuz.
Sizin randevu verdiğiniz gün ve saatte geliyorlar.Evde nüfus cüzdanı fotokopisini hazır bulunduruyorsunuz.Sonra sözleşmeyi imzalayıp, bir nüshasını alıyorsunuz.
O kadar Hocam

En uygun hangi firma arkadaslar. Indirim tutarlari cok azalmis. Firma onerisi olan varmi
Bu arada evimizde 4 tane ufo kullaniyoruz. Fatura 400 ile 500 geliyor. Normal mi

Arkadaşlar firma ismi vermek istemiyorum ancak Var olan dağıtım şirketinden başka şirkete 2 ay bedava elektrik kullanma karşılığı sözleşme yapmışlardı bazı arkadaşlar. Faturalara bakınca tüketim değerini normalde okunan değerden fazla giriyorlar faturada yeni geçilen firmada. Bu nedenle değişim yaptırmak isteyen arkadaşlar dikkatle araştırıp ona göre karar versinler.

Geri