en iyi BT öğretmeni?

Kodla Büyü

esenordelarthe

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar şimdiye kadar duyduğunuz tanıştığınız en iyi bt öğretmeni kimdir? Hangi ilde? nasıl tanıştınız, ondan haberdar oldunuz? zümreniz mi öğretmeniniz mi staj hocanız mı ve neden iyi acaba?

Paylaşsak?

aynı anda okulun 6 laptopuna format atan birini tanıyorum.
ders işleme konusunda ve materyal hazırlamada göreceli oluyor biraz.

ama sen nasıl ders işliyorsun esenordelarthe hocam konuyu açtığına göre marifetlerin neler anlat okuyalım :)

:puhaha:

Dur bakalım bu başlık gece açılınca değişik bir yere gidecek sanırım :)

Özellikle bildiklerinizi gerekirse pm atabilirsiniz

Biri bana mı seslendi
qrbsb.png

Sağolsun tüm bilişimci arkadaşlar çok iyidir. 10 yıllık öğretmenim. Her yerde de çalışmışlığım vardır. :P

Arkadaşlar benim adımı pm den gönderebilirmisiniz şimdi ben yaparsam olmaz.Bir sürü ödül almış filan deyin.

en iyi bt öğretmeni askere gidiyo arkadaşlar.. ( ben ) :mrgreen: şaka bi yana bi soru sorucam size, görev yaptığım ilde askere başvurdum, 25 temmuzda buraya gel dediler,
ben de istanbul olacağımı söyledim.. tmm o zaman oradaki şubeye gidersin dediler,
yapılacak işlem nedir bilgisi olan varmı?
gitmesem bişey olurmu :S

esenordelarthe' Alıntı:
Arkadaşlar şimdiye kadar duyduğunuz tanıştığınız en iyi bt öğretmeni kimdir? Hangi ilde? nasıl tanıştınız, ondan haberdar oldunuz? zümreniz mi öğretmeniniz mi staj hocanız mı ve neden iyi acaba?

Paylaşsak?

8) Özel ders mi talep edeceksiniz ? 8)

:arrow: :arrow:

Bizim zümreden derslerin seçmeli ve notsuz olduğu dönemde görev yapıp da cinayet işlemeden bugünlere gelebilmiş tüm BT öğretmenleri iyidir.

esenordelarthe' Alıntı:

Paylaşsak?
benden önce mi,
benden sonra mı!...

:)

ben ek iş arıyorum. uykularım kaçıyor. bilgisayardan parayı dışardan yetişenler kazanıyor. ben iyi değilim :wink:

müdüründen iyi iltifatlar alan her denilene emredersiniz diyen fakat bir gün ben ne yapıyorum sorusunu: benden daha fazla yaralanamazlar diye düşünendir.

bilişim çok dallı bir alan olduğu için, kaç yıldır psikoloji yerlerde olan bir branş olduğu için, her bilişim öğretmeninin ayrı uzmanlık alanı olduğu için, siz de aradığınız nitelikleri belirtmediğiniz için, amaç-hedef-sonuç ilişkisi olmadığı için, buradan yukarıda olanlardan daha ciddi cevap çıkmaz :)

Geri