Arkadaşlar şimdiye kadar duyduğunuz tanıştığınız en iyi bt öğretmeni kimdir? Hangi ilde? nasıl tanıştınız, ondan haberdar oldunuz? zümreniz mi öğretmeniniz mi staj hocanız mı ve neden iyi acaba?
Paylaşsak?
Paylaşsak?
esenordelarthe' Alıntı:Arkadaşlar şimdiye kadar duyduğunuz tanıştığınız en iyi bt öğretmeni kimdir? Hangi ilde? nasıl tanıştınız, ondan haberdar oldunuz? zümreniz mi öğretmeniniz mi staj hocanız mı ve neden iyi acaba?
Paylaşsak?
Ben de çok tilki tanıdım.faruk8542' Alıntı:ben bi enayi tanıyorum ama sölemem. :mrgreen:
:alkis:fahrican' Alıntı:Bizim zümreden derslerin seçmeli ve notsuz olduğu dönemde görev yapıp da cinayet işlemeden bugünlere gelebilmiş tüm BT öğretmenleri iyidir.
kgunduz' Alıntı::alkis:fahrican' Alıntı:Bizim zümreden derslerin seçmeli ve notsuz olduğu dönemde görev yapıp da cinayet işlemeden bugünlere gelebilmiş tüm BT öğretmenleri iyidir.
benden önce mi,esenordelarthe' Alıntı:Arkadaşlar şimdiye kadar duyduğunuz tanıştığınız en iyi bt öğretmeni kimdir? Hangi ilde? nasıl tanıştınız, ondan haberdar oldunuz? zümreniz mi öğretmeniniz mi staj hocanız mı ve neden iyi acaba?
Paylaşsak?
duyu80' Alıntı:sanırım beni arıyorsunuz .konu nedir.
by_rebel' Alıntı:Biri bana mı seslendi
kily' Alıntı:iyi döverim
formatım hızlıdır