En iyi Trorrent sitesi

Kodla Büyü

misso021

Site Gezgini
Arkadaşlar mrb kickassto sitesinden sorunsuzca film ve dizi indirebiliyorum fakat türkçe dublajlı film indirmek işkence oluyor güvenilir ve kolayca film indirebileceğimiz bir site tavsiye eder misiniz ? Bazı siteler de davetiye sistemi ile çalışıyor eğer boyle bir sitede davetiye gönderme durumu olanlar da özelden mesaj atıp yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler.

misso021' Alıntı:
Arkadaşlar mrb kickassto sitesinden sorunsuzca film ve dizi indirebiliyorum fakat türkçe dublajlı film indirmek işkence oluyor güvenilir ve kolayca film indirebileceğimiz bir site tavsiye eder misiniz ? Bazı siteler de davetiye sistemi ile çalışıyor eğer boyle bir sitede davetiye gönderme durumu olanlar da özelden mesaj atıp yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler.

hocam eğer fazla davetiye ulaşabilirse eline ben de faydalanmak isterim. bir de kickassto yerine, torrentz.eu dan araştırma yapın çoğu torrent sitesini tarayıp en iyi sonucu size verir kullanmanızı öneririm.

torrent konusunda zamunda.net 'i tek geçerim. istediğiniz herşey sınırsız hızda bulunuyor. ama üyelik alımlarını çok nadir yapıyorlar. arada sırada denemenizi tavsiye ederim..

Geri